Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim

21. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 21.6. 2019 – RadimProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim:


V pátek 21.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno ředitel ropné společnosti Radim (54). To nejlepší nakonec? Poslední večer bude v režii manažera ropné společnosti Radima, který žije napůl v Americe a napůl v Čechách. Má za sebou bohatý život, o který se dnes podělí. Hosty pozve na svoji „chatu“, což je ovšem starodávné venkovské sídlo v Zákupech. I u Radima je to jako na zámku.

Gobelíny, starožitnosti, spousta prostoru a luxusní koupelny, dokonce i jedna kostra na schodišti do sklepa. Ale také moderní pracovna v patře, odkud Radim řídí svoji společnost, když je v Čechách. Co na to řeknou hosté? Jak se budou u Radima cítit? Poslední hostitel jídlu rozumí a do pořadu se přihlásil sám. U vaření rád relaxuje a také umí ocenit chutné, vybrané, ale i poctivé domácké jídlo. Menu připraví cizokrajné. Bude se podávat neworleanská kreolská kuchyně. A stolovat se bude v bývalé kapli, kde už nepůjde o duchovní potravu, ale bohatou krmi z oblasti, odkud pochází Radimova manželka a kde část roku žijí.

V jídelně je dokonalá akustika, Radim svým hostům dopřeje i hudbu, atmosféra je působivá, jak to ale bude s jídlem? Radim vaří rád, což je vidět i na zařízení a vybavení jeho kuchyně snů. Pochutnají si však hosté na jeho kuřecí polévce gumbo, vydatném jídle z jižní Louisiany s více druhy masa a s rýží, nebo jeho krevetách v pikantní kreolské omáčce? A co další Radimovi speciality? A jak skončí tenhle pohodový týden s grandiózním finále?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim, v pátek 21. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim:

Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
Prostřeno – 21.6. 2019 – Radim
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles