Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal

22. 10. 2019 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejde pestrá parta dvou mladých mužů a tří žen. I ty se docela liší: Patrícia je Slovenka, která působí drsně a řídí kamion. Jitka je spíš romantička, která jako mladá odešla do Itálie za láskou a zůstala tam přes patnáct let. Vrátila se a dnes by se ráda vdávala. Jako poslední uvaří spokojená maminka dvou dětí. Pro paní Alenu je smyslem života její spokojená a svorná rodina.

Úkolem týdne je francouzská specialita mousse, což je sice pěna, nejčastěji čokoládová, ale protože hned v pondělí se nejmladší popleta Mirek poněkud ztratí v překladu a myslí si, že jde o myš, tahle legrace se pak jako červená nit táhne celým týdnem. Soupeři drží s Mirkem basu a musí zapojit fantazii, aby „myši“ bavily dál. Budou i chutnat? Každý soutěžící k zadání přistoupí podle svého naturelu…

Prostřeno – 22.10. 2019 – MichalJinak se bude vařit kuchyně italská, česká nebo moderně odlehčená, jen dezerty budou jako přes kopírák – nepečené, ze sušenek či piškotů a s ovocem. Najde se nějaký úspěšný taktik, nebo vyhraje ta nejlepší večeře svému kuchaři 60 tisíc korun? Složí nejmladší hostitel závěrečné zkoušky a z amatérského kuchaře se stane profík? Kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu deset tisíc? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal:


V úterý 22.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Michal (29). Michal, původně rytec kovů, dnes nástrojař, hosty pozve do domku, který se svou partnerkou dávají do pořádku. V domě, kde bude ještě hodně práce, spolu žijí rok a v kuchyni to má většinou na starosti Michalova přítelkyně, maminka v očekávání. Michal není moc zkušený kuchař, a své vaření si navíc nijak neulehčil.

Pustí se třeba do domácí tarhoni, spíš ale měl maďarské těstoviny zakoupit hotové a přílohu jen uvařit. Začátek večeře však vypadá slibně, protože první „krevety v rajčeti“ si kupodivu hosté pochvalují, přestože právě krevety jsou docela odvážná volba, jak víme. „Hřibová polévka“, která ze všeho nejvíc připomíná bramboračku, je prý poněkud bez chuti a plavou v ní opravdu velké kusy sušených hub.

Ty nemusí například Patrícia, ale polévka je v rámci průměru. Hlavní chod, což je maďarský hovězí perkelt, se Michalovi bohužel připálí, musí ho přendat do jiného hrnce, ale připálí se bohužel i již zmíněná tarhoňa, takže jídlo doprovodí nejen Michalův pokus o domácí těstoviny, ale ještě i kupované halušky. Maso je měkké, ale celkový dojem působí na talíři nevábně.

Slušně dopadne Michalův nepečený cheesecake s jahodami, a přestože se díky želatině třese jako amarouny, hostům moučník docela chutná. Úterní zábava připomene Michalův velký koníček, který je už spíš vzpomínkou na minulost. V autentickém prostředí zříceniny hosté uvidí ukázku historického šermu, kterému se hostitel kdysi aktivně věnoval.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal, v úterý 22.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal:

Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal
Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal
Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal
Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal
Prostřeno – 22.10. 2019 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !