Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 22.5. 2020 – Lucie

22. 05. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět velmi zajímavé. Dva muži a tři ženy se sejdou u jednoho stolu, a kromě výhry se budou snažit také seznámit své spolustolovníky se svým příběhem. Kdy přibrali a jak dlouho jim trvalo, aby se dostali na svou vysněnou váhu? A jsou už na ní vůbec? Nestydí se za své těžkotonážní já? Nebo jim nevadí, že nějací byli, a spíš jsou pyšní na to, jakou cestu ušli? A jak si poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát česká kuchyně v provedení light?

Komu se úkol týdne podaří vhodně zařadit do svého jídelníčku, a kdo snahu o jeho přípravu vzdá? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 22.5. 2020 – Lucie:


Prostřeno – 22.5. 2020 – LucieV pátek 22. 5. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno nezaměstnaná Lucie (28). Monika žije v malém bytě v Novém Městě na Moravě a pohyb i zdravá strava ji baví. Sice občas zhřeší českou klasikou, rychle se ale vždy vrátí k jídelníčku, který pečlivě dodržuje a po kterém jí je dobře.

Ráda vaří už od dětství, kdy byla pomocnicí své babičky, která ji naučila nejrůznější fígle. I proto vsadí na odlehčené české menu, a de facto tak splní úkol týdne ještě před tím, než zjistí, co jím je.

Hlavní ingrediencí jejího stravování je zelenina, ovšem je jí jasné, že s takovým menu by neuspěla. Proto sáhne po jiném menu. Jednoduchém, čistém, zdravém. Ovšem bude to stačit na výhru? A jak naladěni jsou její spolubojovníci? Sledujte už v pátek!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie, v pátek 22.5. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.5. 2020 – Lucie:

Prostřeno – 22.5. 2020 – Lucie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !