Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela

22. 06. 2017 | Poslední díl
Poslední premiérové Prostřeno! před letními prázdninami proběhne v Ústeckém kraji a u stolu se sejde ryze dámská pětice. Prostě babinec plný emocí. Děvčata z toho nebudou nadšená, hlavně první Lucie je zklamaná. Tolik si dávala záležet na tom, aby jí to slušelo, i ostatní dámy přišly naparáděné, ale nakonec se musely spokojit s čistě ženskou společností.

Nakonec se spolu ale děvčata docela hezky pobaví. A k jejich cti je třeba přiznat, že v nastavené laťce nepoleví, dále se parádí a toto téma se probírá i u stolu. Samozřejmě i partnerské vztahy, úroveň bydlení a další oblíbená ženská témata. Na tapetě je ale především jídlo i úkol týdne, který si některé soutěžící poněkud modifikují podle svých přání a potřeb.

Prostřeno – 22.6. 2017 – MichaelaPovinným zadáním jsou osvěžující letní nápoje a zmrzliny, těch se ale některé účastnice hlavně z časových důvodů zaleknou, proto se uchýlí k malé lsti. Nebo velké? Kdo se přizná a kdo tu výzvu splní? Co tomu Severočešky řeknou, až se uvidí na obrazovce? Která z nich vyhraje a uspořádá letní grilovací party, jak slibuje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela:


Ve čtvrtek 22.6. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Michaela (34). Míša, která je v invalidním důchodu, bydlí v areálu ubytovny, kterou spravuje její partner. S přítelem mají dohromady pět dětí, ale žádné společné. Objekt a přístup do ubytovny je nevábný, v domě to zapáchá a soupeřky přicházejí s obavami, co je ve čtvrtek čeká. Když konečně vejdou k Míše do bytu, jsou v šoku podruhé, jak velký a hezký byt zde obývá.

Michaely se to ovšem poněkud dotkne, hlavně Lenčina reakce se jí zdá přehnaná a necitlivá. Sama toho musela v životě dost překonat, trpí Crohnovou chorobou, je po dvou operacích. Míša připraví nečekané menu. Nikdo ji netipoval na thajskou polévku nebo dva hlavní chody. Ty si ale klidně mohla odpustit… Nikdo to neocení. Večeře začne těstovinovým salátkem s kuřecím masem, následuje „pikantní kuřecí polévka po thajsku“, která prý ale není pikantní vůbec.

Asijskou inspiraci má i kuřecí směs se zeleninou a žampiony, pro někoho je to spíš „hospodský blaf“. A už vůbec nikdo nerozumí tomu, proč na stůl ještě přijdou „tygří oči“. Míša prý neumí moc péct, proto večeři dokončí tiramisu, to je ale pro někoho až moc hutné, dámy jsou poněkud hladové. Roztají až při zábavě, což je další kulinářská zábava – nakládání utopenců a měření délky buřtů vzbudí hodně veselí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
ve čtvrtek 22.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela:

Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
Prostřeno – 22.6. 2017 – Michaela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !