Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata

23. 08. 2017 | Poslední díl
V premiérové poprázdninové sezoně Prostřeno! se hraje o desítky tisíc korun! Nově se bojuje i o hlasy diváků. V premiérové sezoně jde o hodně! Předveďte to nejlepší z vašeho kuchařského umění, překvapte své soupeře, získejte si sympatie diváků a výhra v podobě 60 tisíc, 30 tisíc nebo dokonce 90 tisíc korun může být vaše!

Amatérští kuchaři z celé České republiky mají i nadále šanci na hlavní výhru pro nejlepšího hostitele – 60 tisíc korun, kterou získají díky uznání a hlasům soupeřů. Nově mají ale i další důvod k předvedení toho nejlepšího, co u plotny umí. Do bodování svým hlasováním zasáhnou také diváci, kteří rozhodnou, kdo z pětice hostitelů si nejvíce zaslouží odměnu 30 tisíc korun a obdrží řád Zlaté vařečky.

Prostřeno – 23.8. 2017 – RenataV případě shodné volby soupeřů s hlasujícími diváky o nejlepším hostiteli si tak vítěz může v součtu odnést až 90 tisíc korun! A to už stojí za to! Kdo jako první tuto šanci dostane? Budou to tři muži a dvě ženy z Prahy. Ty dvě se zrovna nemusí, zejména mladší Veronika je velká taktička, ale nic neskrývá. Kritizuje nahlas, neúnavně a k tomu se baví a usmívá.

Tentokrát se v jídelníčcích dvakrát sejde jako příloha rizoto, což je dost neobvyklé, dvakrát se bude péct i francouzský citronový koláč, takže bude možnost srovnání. A u stolu se potkají dva lidé, co nemají rádi papriky, jinak ale houby a ryby všichni jedí. Také se seznámí dva muži, co byli na mateřské. A jeden z nich hosty pozve hned do dvou bytů současně! Jako úkol týdne mají soutěžící z Prahy připravit nějaký nápoj nebo dezert či pokrm se zázvorem.

Na účastníky oblíbené kulinářsko-hostitelské show tedy čekají nové výzvy, nové výhry a s prázdnou neodejdou odteď ani hlasující diváci. Jeden z nich vždy získá pět tisíc korun! Sledujte Prostřeno!, navštěvujte internetové stránky pořadu https://prima.iprima.cz/prostreno a hlasujte pro své favority!

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata


Ve středu 23.8. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka a finanční poradkyně Renata (39). Třetí hostitelka návštěvu přivítá ve vkusném a prostorném bytě s předzahrádkou a u krásně prostřeného stolu. Veronice se zdá, že se Renata předvádí. A ačkoliv se Renata snaží, ne vše bude nakonec dokonalé. Hostům u ní třeba vadilo čekání, ale bohužel i příloha k hlavnímu chodu, k té měl největší připomínky číšník Libor.

 A ve čtvrtek pochopíme proč. Renata začala dobře, na předkrm připravila jemnou paštiku z kuřecích jater s brusinkami, pro někoho možná až moc nasládlou, podávanou s křupavým domácím chlebem upečeným v troubě. S jeho přípravou se musí začít už den předem, ale výsledek stojí za to. Renata hodně sportuje a dbá i na zdravé suroviny, proto hovězí vývar dělá ze zadního libového masa, aby měl silnou chuť, ale plavalo v něm minimum mastných ok.

Přidává do polévky už jen zeleninu, sama se obejde bez nudlí, ale i ty hostům nabídne. Veronice, která má u Renaty hodně připomínek a hostitelce nic nedaruje, se zdá středeční hlavní chod – losos už moc omšelý, to ovšem neplatí o příloze v podobě „parmazánového rizota“. Ta na rozdíl od ryby vyvolá spoustu řečí. Umí Renata vůbec vařit, když si musí vypomáhat rýžovarem?

Protože nejde o italské rizoto podle klasického receptu, ale o rýži předvařenou ve speciálním hrnci a jen nakonec dochucenou cibulkou a parmazánem. Podle Libora je to parodie na italskou kuchyni a podle Veroniky nejslabší místo Renatina menu. A nic už nezlepší ani finální čokoládová pěna s teplými nápoji nebo zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Renata,
ve středu 23.8. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata:

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles