Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie

24. 03. 2020 | Poslední díl
Další Prostřeno! proběhne v Praze a středních Čechách, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži ve velké převaze. Čtyři pánové proti jediné mladé dámě. Patricie dá ale mužům zabrat, rozhodla se hrát a pokud možno vyhrát. Jak si tahle parta sedne?

Zadáním úkolu týdne štáb opět zamotá soutěžícím hlavu. Mají upéct slaný koláč quiche, který už docela zdomácněl i u nás. Přesto si na francouzském koláči hosté možná vylámou nejen zuby, ale také jazyky. Na druhou stranu si s výrobou těsta hostitelé poradí celkem se ctí. V převážně testosteronovém týdnu opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů, zavítáme hlavně na sídliště a v jedné bytovce dojde večer ke spontánním zásnubám a schyluje se k svatbě.

Prostřeno – 24. 3. 2020 – PatricieBudou kolegové pozváni na oslavu? Kdo bude taktizovat, ale přizná se? Sledujte další premiérové Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie:


V úterý 24.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Patricie (24). Jediná žena u stolu nemá úplně holčičí povolání ani záliby a pánové se svorně shodnou, že partnerku, která chodí hrát do hospody šipky nebo fotbálek, i když si z nich odnáší ceny a poháry, by doma nechtěli. Patricie, které se říká Páťa, přítele nemá a žije v pronajatém kolínském bytě s pejskem.

V kuchyni to asi normálně dobře zvládá, i když sama pro sebe vaří minimálně. Do soutěžní večeře i úkolu týdne, který původně neuměla ani přečíst, se pustí s vervou. Když ohledně quiche zjistí, co a jak, nakonec jí z toho vyjde výroba tří druhů těst. To první uhněte domácí pekárna a budou to bulky ke startovací „grilované housence“ se salátem. Pány hlavně potěší, že k úterní večeři dostanou více masa než včera. Na předkrm to je kuřecí s plátkem cukety na špejli, upečené na kontaktním grilu, který poslouží i k přípravě hlavního chodu.

Michala zarazí, že Páťa včera cuketu z jídla vybírala a dnes ji sama servíruje. Na druhý chod soupeři dostanou pórkový krém s krutony, ty se bohužel brzy rozmočí, jinak je to ale dobrá polévka. Vepřový steak s cibulovou remuládou obsahuje pro někoho česneku až dost, maso tedy rozhodně není bez chuti, přílohou jsou hostitelčiny oblíbené brambory, upečené nasucho v troubě. Pátinou sladkou tečkou jsou malé koblížky z nekynutého těsta obalené v cukru. Na svou chvíli si moučník trochu počkal, proto jsou mini koblížky na povrchu lehce tuhé, ale uvnitř lahodné. A co zábava, jak pány pobaví hra Slepý příběh?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Patricie, v úterý 24.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie:

Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
Prostřeno – 24. 3. 2020 – Patricie
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles