Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš

26. 03. 2020 | Poslední díl
Další Prostřeno! proběhne v Praze a středních Čechách, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži ve velké převaze. Čtyři pánové proti jediné mladé dámě. Patricie dá ale mužům zabrat, rozhodla se hrát a pokud možno vyhrát. Jak si tahle parta sedne?

Zadáním úkolu týdne štáb opět zamotá soutěžícím hlavu.
Mají upéct slaný koláč quiche, který už docela zdomácněl i u nás. Přesto si na francouzském koláči hosté možná vylámou nejen zuby, ale také jazyky. Na druhou stranu si s výrobou těsta hostitelé poradí celkem se ctí. V převážně testosteronovém týdnu opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů, zavítáme hlavně na sídliště a v jedné bytovce dojde večer ke spontánním zásnubám a schyluje se k svatbě.

Prostřeno – 26. 3. 2020 – TomášBudou kolegové pozváni na oslavu? Kdo bude taktizovat, ale přizná se? Sledujte další premiérové Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš:


Ve čtvrtek 26.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno sympaťák Tomáš (25). Klid a přírodu ve Velké Dobré si pochvaluje Tomáš, který žije s přítelkyní, jejím synem a pejskem v tamní bytovce. Kolegy pozve také do garáže, kde má svou oblíbenou pánskou „zašívárnu“. Soupeřům je usměvavý a pohodový kliďas Tomáš, který má doma také akvárium a andulku, sympatický, protože nezkazí žádnou zábavu.

A umí překvapit nejen soupeře… Když se vrátil včera večer z natáčení, požádal svoji přítelkyni o ruku. Už se moc těší na chlapečka, kterého spolu čekají. I Tomáš by samozřejmě rád vyhrál a hostům by se mohl strefit do chuti. Všichni by už totiž uvítali nějakou českou baštu, třeba dobrou omáčku. Tomáš doma často vaří a jeho partnerka prý vyžaduje aspoň jednou týdně něco sladkého pečeného, což je hostitelova doména. Z tohoto ranku pochází sladká tečka, oblíbený rodinný moučník Míša řez, ten má Tomáš natrénovaný.

Milou vzpomínku na dětství předchází sýrová rolka a další vývar týdne, tentokrát hovězí. Tomáš má odmítavý přístup k zelenině, kterou, když nemusí, nejí. Do polévky nedal mrkev, zato hodně petržele a pórku, uvařil ji v papiňáku a výsledek nechutnal všem stejně, mrkev chyběla. Co se mu ale povede a sám si to právem pochválí, to je zlatý hřeb večeře – svíčková. Omáčku dochutil kuchař dokonale, karlovarský knedlík, spíše knedlíček, ten už tak precizní není.

Přesto platí, že druhá půlka hostiny předčila tu první. A Tomáš dokončil i svoji verzi slaného koláče, quiche by ale měl ještě procvičit. S kreativním zdobením vařeček - suvenýrů poradila hostiteli jeho maminka. Jak ohodnotí Tomáše Patricie, když je to její nejoblíbenější spolustolovník? Bude spravedlivá?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš, ve čtvrtek 26.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš:

Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
Prostřeno – 26. 3. 2020 – Tomáš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles