Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří

26. 05. 2017 | Poslední díl
V Libereckém kraji vaří a prostírají tři temperamentní ženy a dva výrazní muži. Ačkoli to nejprve vypadalo, že budou jako dva kohouti, nakonec Marián a Jiří takovým chlapským způsobem spolu vycházejí a někdy se i dobře pobaví. Občas i na účet žen. Marián se nemusí s Andreou, kterou podezírá z toho, že je největší taktičkou týdne. A ještě ke všemu se ho Andrea velmi dotkne, když si na jeho večeři přinese obložený rohlík – to kdyby náhodou dostala hlad!

Marián sice umí jako bývalý číšník dobře obsluhovat a servírovat pokrmy, vychovaný ale moc není. Pro ostré slovo nejde daleko, je cholerický, hned je oheň na střeše - nenechá si ujít žádnou příležitost k hádce. Jak to vnímají ostatní? Naštěstí spíš jako žabomyší spory, takže i když je nálada u stolu občas dusná i pěkně výbušná, nikdy se do sporu nenechají vtáhnout všichni najednou. Na uzdě se drží pondělní hostitelka Lucie i poslední hostitel Jiří, který se umí krotit, povzbudit dobrou náladu, a nakonec připravit i zábavné finále.

Prostřeno – 26.5. 2017 – JiříNěkteré jídelníčky jsou jako přes kopírák, ale všichni se snaží, aby uvařili co nejlépe. Úkolem týdne jsou chlebíčky a jednohubky, takže kdyby náhodou nikomu nic nechutnalo, má příležitost se aspoň zčásti nasytit oblíbenou pochoutkou studené kuchyně, která nesmí chybět na žádné oslavě či večírku. A těch nás na severu Čech čeká hned pět a jen jeden bude nejlepší. Kdo se stane hostitelem týdne a získá 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to!

Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří:


V pátek 26.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno vyučený kuchař a obchodní poradce Jiří (34). Sympaťák Jiří je rozvedený otec syna, kterého má ve střídavé péči. Své hosty pozve do pěkného a vkusně zařízeného domku, který byl před lety prý zcela vytopený. Dnes by to ale nikdo nepoznal. Aktivní hostitel má tah na bránu, což předvede i ve finále. Nevypadá vůbec nervózně a snaží se hosty pobavit i při přípravě pokrmů. Jak soupeři zareagují na Jirkovo nevšední, moderní menu?

Vaření Jirku baví a návštěvu překvapí svými vietnamskými závitky i minikurzem jedení s hůlkami. Umí to, přestože se při přípravě úkolu týdne ošklivě řízl, a navíc mu chybí po úrazu z dětství jeden prst. Lucie je vděčná za hráškovou polévku, lososa by tam sice mít nemusela, ale těší ji, že není další vývar. V hlavním chodu jsou zajímavě upravená kuřecí prsa, zelený chřest, černé olivy, rozmarýnové brambory a k tomu ještě salát s černou čočkou a granátovým jablkem.

Leonu moc potěší sladká tečka „tart s jahodami“ a hostitel je šťastný, jak to pečení hezky zvládl. Jiří sice nemá rád ticho u stolu a dává přednost příjemné konverzaci, to ale Marián a Andrea moc nezvládají. Pohoda u stolu se střídá se schválnostmi a invektivami při zábavě a následném předávání dárků, ale focení polaroidem zase přinese chvíle uvolněné zábavy.

Je Andrea tou největší hráčkou, jak ji obviňuje Marián? Po páteční večeři soupeři tipují na vítěze Jiřího, nebo Lucii. Kdo to nakonec celé vyhraje a stane se šťastným hostitelem libereckého týdne? Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.35 na Primě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pátek 26.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří:

Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
Prostřeno – 26.5. 2017 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !