Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda

26. 09. 2012 | Poslední díl
V dalším kole kulinářské a hostitelské soutěže Prostřeno! se sejdou mladí účastníci. Tři ženy a dva muži budou hájit barvy Středočeského kraje. Pokrmy, které okusíme hned v několika variacích, jsou tiramisu a mascarpone. Italská kuchyně je prostě ve velké oblibě.

Ač stále panuje teplé letní počasí, soutěžící se pokusí o čtyřchodová menu. Uvaří hned několik vývarů, naštěstí ne úplně přes kopírák. Pozornost upoutá nejmladší hostitelka Tereza. Mužské rivaly Michala a Martina obviní z hráčství. Sama údajně nejí skoro nic. Do soutěže se přihlásila, aby na obrazovce předvedla, jak se mají soutěžící chválit a být na sebe hodní.

Prostřeno 26.9. 2012 – LindaMoc jí to nevyšlo. Nakonec si neodpustí ani pověstnou chvilku pravdy a při vaření je nervóznější než soupeři. Všichni by pochopitelně chtěli vyhrát 40 000 Kč. Kdo uspěje? Prostřeno můžete sledovat každý všední den v 18.00 na Prima family.

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda:

Ve středu 26.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno pražská účetní Linda (34). Jediná účastnice z Prahy o sobě v průběhu natáčení zjistila, že je soutěživá. Bydlí na Barrandově, dálkově studuje a pracuje jako účetní v rodinné firmě. Vaří od dvaceti a považuje se za samouka.

Středa je teplý den a nikdo netouží po polévce, takže se Linda se dvěma předkrmy a masem a zeleninou na grilu docela strefila. Zdánlivě lehkým italským dezertem také zaboduje. „Kalorická bomba jako blázen,“ říká o poháru hostitelka, protože každý spořádá jedno tučné mascarpone a jednu šlehačku. „Výsledek ale stojí za to,“ tvrdí. Co ještě plánuje?

Tutovka v podobě mix grilu v pořadu Prostřeno s datem 26.9. 2012. Mix gril obstarají kuřecí prsa, naložená panenka, žampiony s goudou a papriky s gorgonzolou. To je prý tutovka. K tomu opečený lilek… Co by si naši soutěžící počali, kdyby se neprodávalo listové těsto?

Linda udělá jako předkrm rohlíčky, v nichž se skryje uzený losos. Martina, který ryby nemusí, čeká v Prostřeno rohlíček s gorgonzolou. Holandská omáčka bude překvapením, kvůli němuž Linda skoro zapomene na další teplou omáčku s pepřem a studenou s hořčicí a medem.

Hosté si počkají, ale dočkají se. Brambůrky vypadají o něco lépe, když jdou do trouby. Při odchodu je umělecký dojem horší. Linda je ale úžasná hostitelka, moučník podává dokonce s kávou. Ocení to hosté a přidají jí body? Uvidíte v pořadu Prostřeno již dnes 26.9. 2012.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Lindou
vysílané ve středu 26.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.9. 2012 – Linda:

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda
Prostřeno 26.9. 2012 – Linda
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles