Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav

27. 03. 2020 | Poslední díl
Další Prostřeno! proběhne v Praze a středních Čechách, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži ve velké převaze. Čtyři pánové proti jediné mladé dámě. Patricie dá ale mužům zabrat, rozhodla se hrát a pokud možno vyhrát. Jak si tahle parta sedne?

Zadáním úkolu týdne štáb opět zamotá soutěžícím hlavu.
Mají upéct slaný koláč quiche, který už docela zdomácněl i u nás. Přesto si na francouzském koláči hosté možná vylámou nejen zuby, ale také jazyky. Na druhou stranu si s výrobou těsta hostitelé poradí celkem se ctí. V převážně testosteronovém týdnu opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů, zavítáme hlavně na sídliště a v jedné bytovce dojde večer ke spontánním zásnubám a schyluje se k svatbě.

Prostřeno – 27. 3. 2020 – RadoslavBudou kolegové pozváni na oslavu? Kdo bude taktizovat, ale přizná se? Sledujte další premiérové Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav:


V pátek 27.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitel Radoslav (45). Jako poslední se ve finále u plotny předvede nejstarší z téhle mladé středočesko-pražské skupiny. Radek, jak víme, pracoval jedenáct let jako voják a od té doby nemusí paštiky. Nyní se věnuje montáži suchých staveb a své hosty pozve na pražské sídliště Černý Most, kde žije se svou druhou rodinou a kde si stále zvyká, protože jeho ideálem by byl domek se zahrádkou.

Radek je původem Slovák, mluví skvěle česky a má rád maso. Jeho menu se slovenskými a rodinnými recepty je bohaté a nevšední. A hostitel si své vaření nijak neulehčí. Naopak. Je toho opravdu hodně, co si naplánoval, ne vše ale stihne dobře dochutit. Tak třeba první salát z naklíčené čočky by podle soupeřů potřeboval výraznou zálivku. Co ale všichni ocení, to je Radkova pracná a výborná kapustnica, do které si nejprve uvařil jako základ perkelt a teprve pak ho smíchal v druhém hrnci s klobásou, zelím, vývarem a dalšími složkami zelňačky.

Radkův hlavní chod „sváteční talíř“ už ale tak dobře nedopadne. Hosté si myslí, že rodinný vánoční recept je přeplácaný a ne vše, co na talíři najdou, spolu ladí: smažená ryba, uzené maso, pečená klobása a k tomu jako příloha houby, hrachová kaše a zelí. Porce to jsou takové, že soupeři skoro prasknou, pak by si ale v rámci zábavy měli ještě zatančit podle obrazovky. Poslední dort z palačinek je také trochu zklamáním. Radek je ale tolerantní hostitel a kritiku i potíže přijímá se vztyčenou hlavou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radoslav, v pátek 27.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav:

Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
Prostřeno – 27. 3. 2020 – Radoslav
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles