Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina

28. 03. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát přestěhuje do Plzeňského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utká pěkně promíchaná partička - tři ženy a dva muži. Diváci se mohou těšit nejen na jídla, v nichž převládá kuřecí maso a žampiony, ale i na jeden moderní dům jako ze škatulky. Úkolem týdne budou plzeňské speciality, jak si s nimi poradí třeba Martina, která žila léta v Anglii?

Víte, co je třeba takový báč, pískorky, vošouchy, brčálka, šíšánky, vošouchy, machout, žebračka, roháč či pletýnky? A protože jsme na Plzeňsku, chybět nesmí třeba ani takový pivní štrúdl. Jakou z místních specialit si soutěžící vyberou? Prostřeno! bude tentokrát na úrovni, boduje se vysoko a je to napínavé.

Prostřeno – 28.3. 2019 – MartinaAni závist nebo pomluvy nesehrají na západě Česka neblahou roli: „Celý týden jsme se k sobě chovali jako lidi,“ libuje si Martin a trochu se obává, co pak třeba uslyší a uvidí v televizi. Zbytečně, radost pohledět… Sledujte další Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina:


Ve čtvrtek 28.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno atraktivní fitness trenérka Martina (39). V naklizeném a komfortním domě čtvrté hostitelky to vypadá jako z katalogu. Šatnu má Martina jako hollywoodská star a koupelna je luxusní. A co se úplně nové kuchyně týká, hostitelka si prý splnila sen mít pravou anglickou kuchyni, kde se jí to bude určitě skvěle vařit. Je to možná jedna z nejhezčích kuchyní v historii pořadu Prostřeno!.

Martina přiznává, že českou kuchyni moc vařit neumí, nemá ani v oblibě těžká jídla, zato v Anglii si oblíbila pikantní jídla mezinárodní kuchyně. A něco z toho dá ochutnat i svým hostům. Martina si se vším poradí, dokonce i s úkolem týdne, což budou rozpeky, které zná ještě ze školní kuchyně. Podává je nadplán k polévce, jinak ale do svého brokolicovo-hráškového krému přidá klidně vývar z kostky.

Krásně naservírovaný předkrm má nahoře máslovou krustičku, aby druhá paštika týdne nevyschla a dobře se mazala na opečené tousty. Thajské zelené curry je z kuřete, zeleniny, s rýží a omáčkou z kokosového mléka a pálivé zelené pasty. A hosté si pošmáknou… Kdo vyhraje mini soutěže, které si energická hostitelka připravila pro své soupeře? A jak návštěvě zachutná typický anglický nedělní jablečný crumble, zalitý pudinkem, který si hostitelka přivezla až z Londýna? 


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina, ve čtvrtek 28. 3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina:

Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
Prostřeno – 28.3. 2019 – Martina
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles