Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana

3. 04. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát vydá do malebného Jihočeského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utkají čtyři ženy a jediný muž. A vítěz se může těšit i na dárkovou prémii, na které si také pochutná. To ale zatím ještě netuší… A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne – nějakým typickým pokrmem Jihočeského kraje? Bude kulajda nebo kapr?

A co třeba takový žahour, jáhelník, cmunda, zelníky, houbová paštika, jihočeské buchty, rybí polévka, vdolky nebo kočičák? Jakým z tradičních receptů se nechají amatérští kuchaři inspirovat? Týden bude ve znamení tří: tří panenek, které připraví dvě vyučené servírky a jeden bývalý číšník. Nikola a Ivana se spolu nemusejí, někdo bude u stolu docela rýpat.

Prostřeno – 3.4. 2019 – IvanaZkazí jinak příjemné finále všem zúčastněným? A jak celý jihočeský týden dopadne? Kdo vyhraje? To všechno uvidíte, když si nenecháte ujít Prostřeno! z jihu Čech. A opět nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana:


Ve středu 3.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno zdravotní sestra Ivana (54). Prostřední večer má ve své režii nejstarší hostitelka, zdravotní sestra Ivana, která má početnou rodinu a před pár lety se přistěhovala z Moravy. O svém zajímavém domě skoro na samotě říká, „že tam není žádný obchod, takže ženské neutrácejí, ani hospoda, takže chlapi se drží doma“. A doma to má Ivana, žena mnoha zájmů, zajímavé.

Dokonce tam má i malou soukromou zoo. Jen ten jihočeský temperament se jí zdá méně srdečný než moravský živel. Paní Ivana si hlavně nesedne s Nikolou. Ale není to jen generace, co je dělí. Třetí hostitelka se spolehne na své oblíbené domácké recepty. Docela úspěšný je předkrm, plněná rajčátka a vejce. A zatímco Lukášovi včera jeho domácí pečivo ztvrdlo, Ivana podávala svoje houstičky, na které vlastně zapomněla a dělala je na poslední chvíli, ještě teplé. „Uzená polévka trochu jinak“ vzbudí obavy, když se hosté dozvědí, že „trochu jinak“ znamená s přídavkem mléka – navíc polévka je už tak dost studená.

„Dušená zelenina v páře, špízy bez špízů, brambory, domácí tatarka“ také nebudí bůhvíjaké očekávání, studené jsou bohužel i brambory, co se ale hostitelce povede, je ona zmíněná tatarka. Konec sladký, všechno sladké? Na tom se soupeři shodnou, že tzv. voroněžské palačinky s pařížskou šlehačkou, nevšedně plněné jablky, jsou vynikající. A za zábavou se jede až do Kaplice.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana, ve středu 3. 4. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana:

Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
Prostřeno – 3.4. 2019 – Ivana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles