Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora

31. 07. 2019 | Poslední díl
Úkol týdne bude třaslavý, výsledek nejistý – jde totiž o aspik. A jak často bývají přílohy většinou bramborové, dnes půjde výjimečně o dny knedlíkové. Aspoň teoreticky, protože na ubohý karlovarský knedlík u nejmladší Báry ani nedojde. Jiří má nejen odlišné, asijské menu, ale též je strůjcem originální teorie. Bývalý voják, jenž zřejmě vidí všude strategii a taktiku, si myslí, že televize vždy vybere a zaplatí jednoho taktika, aby zpestřil program soutěže.

A korunu tomu dodá Bára, která - ač v soutěži naprosto vybouchne a hosty tím nechtěně pobaví - tuto teorii z žertu podpoří. Je to ona? Uvěří tomu snad ještě někdo? Je to zmatek… Kdo to nakonec v Olomouckém kraji vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to napínavé!

Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora:


Prostřeno – 31.7. 2019 – BarboraVe středu 31.7. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno potetovaná mladá maminka Barbora (20). Dosud sebevědomé a kritické Báře se nebude dařit v žádném směru a o to je to pro mladou maminku trapnější – dojde i na slzičky zoufalství. Prostě opět se potvrdilo, že pýcha předchází pád… Nad českou kuchyní Bára ohrnovala nos, ale sama takovou vlastně chystá. Svoji předchozí kritiku vysvětluje tak, že jí nevadí tradiční recepty, ale to, když jsou jídla příliš obyčejná, jednoduchá a odfláknutá.

Potud teorie… A jak vypadá praxe? Hosté čekali v úterý na pozvání do bytu v zimě před domem, o což je požádala hostitelka, která ještě měla spoustu práce s tabulí i sama se sebou. Barbora prostě podcenila časovou náročnost celého večera a sama si menu neulehčila. Už první „hrášková pěna se slaninovým chipsem a domácím pečivem“ zažehla časový skluz, který se hostitelce nepodařilo vybalancovat.

Místo pěny podávala uplakaná Bára spíš hráškový krém, smetany asi do jídla přidala moc, nepovedlo se ani domácí pečivo. A čekalo se dál na polévku z hovězí oháňky s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky. Všechno - včetně obou zavářek - bylo opět špatně… Vývar byl přepepřený prý až k nepoživatelnosti, knedlíčky z drůbežích jater nedovařené a přeschlé nudle nešly ani nakrájet, takže z toho byla těstovinová drť. Stále hladoví soupeři se těšili, že snad je konečně nasytí králík na bílém víně s karlovarským knedlíkem.

Jenže - rohlíky na knedlík začala Bára teprve krájet! Anežka jí chtěla pomoci, ale s tupým nožem se ani jí nevedlo. Pánové nechtěli hlavní chod konzumovat až někdy uprostřed noci, pomalu se zvedali k odchodu a rozhozená Bára už vaření skoro vzdala, když Adriána dostala spádný nápad: „Dejme si králíka s chlebem!“ Stál aspoň králík s omáčkou za to čekání a nervy? A co soupeři říkali o hruškovém koláči, který se pro změnu připálil? Večer, kdy na zábavu ani nedošlo, byl zábavný celý. Škodolibě zábavný. Pánové ani Adriána hostitelku nijak nešetřili. V bříšku jim sice kručelo, ale zato se nasmáli, až se za něj popadali…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora, ve středu 31. 7. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora:

Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora
Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora
Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora
Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora
Prostřeno – 31.7. 2019 – Barbora
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles