Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno - 4.10.2019 – Sandra

4. 10. 2019 | Televizní tipy
První poprázdninové středočeské Prostřeno! svede na pět dnů dohromady tři ženy a dva muže, kteří týden zahájí. Místy to vypadá jako tři dračice kontra decentní glosátor Václav a nesmělý nemluva Pavel. Právnička Sandra, které patří poměrně konfrontační finále, má první i poslední slovo, je suverénní a hosty lustruje, aby řeč nestála, protože kdyby to bylo na Pavlovi, tak to bude skoro němé Prostřeno! Nakonec ale v pátek o vaření až tak nepůjde, nemalou roli sehraje i závist a taktika, jak už to tak občas bývá, když někdo vyčnívá z davu.

Středočeská meníčka kombinují polévkové krémy a vývary, stereotypně opakují šťouchané brambory, spíš průměrné kuchařské výkony vylepšují vydařené sladké tečky. Úkol týdne je stručný – taštičky. Zatím ještě tápající hostitelé se domnívali, že zadání zní listové těsto, ale Romana, která ve čtvrtek úkol pojala velmi svérázně a vtipně a pobavila ty, co už mají odvařeno a vědí, zmátla Sandru, na kterou rulička v pátek teprve čeká. Podíváme se do bytů i jednoho zajímavého a pěkného domu se zahradou, kde se ve skleníku odehraje poslední zábava. Kdo a proč ji bude bojkotovat? A kdo se už nechce určitě potkat? A proč Petra skoro nic nejí? Sledujte další premiérové Prostřeno! a hlasujte. Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen vás favorit, ale také vy!

Prostřeno – čtvrtek 3.10. 2019 – Sandra Úšelová (31)

Prostřeno - 4.10.2019 – SandraJako poslední se k plotně postaví Sandra. Asistentka soudce hosty přivítá v krásném, útulném domečku a moc dobře jim navaří. A menu nachystá moderní. Paštiku z kuřecích jater, mrkvovou polévku, kachničku s červeným zelím a karlovarský knedlík a medovník s kávou dle výběru. Jenomže, hostům jídlo zhořkne v puse. Alespoň některým. Kromě dobrého jídla se totiž budou podávat i oplátky. Ustojí Sandra útoky nespokojených soupeřů? A jak to všechno dopadne? Bude se hrát hra na pravdu? Kdo vyhraje? Nejlepší kuchař, nebo taktik, který si to všechno dobře spočítal?

Právnička Sandra (31) je šikovná, pracovitá, jezdí na motorce a umí vařit. Taky má hezký dům – a to se neodpouští…
Poslední hostitelka by mohla být silná soupeřka; nestydí se, je sebevědomá a hlavně – její menu se liší! Obsahuje právě onu vysněnou kachničku, dokonce s červeným zelím a karlovarským knedlíkem. Vdaná a zatím bezdětná vystudovaná právnička pracuje jako asistentka soudce a s mužem žijí spokojeně v Oseku u Berouna v hezkém domě ve vintage stylu. Na zahradě mají takovou malou zoo s papoušky, skleníkem a pergolou. Sandru do pořadu přihlásil manžel, který předpokládá, že jeho žena se ve světě neztratí. Sledovat Sandru při vaření mu dává za pravdu, někdy míchá obouruč, jde jí to opravdu pěkně od ruky, radost pohledět. Jenže holky to vidí jinak, myslí si, že se Sandra povyšuje. Když přijde na stůl lákavá paštika s domácím pečivem, Petra se v tom jen tak porýpá, ani dobrý mrkvový krém s vývarem jí moc nechutná. Vašek si myslí, že „Petra je člověk, který bude hledat chyby i na jídle šéfkuchaře s michelinskou hvězdou“. A směje se tomu nejen on, ale už i Romana. Je nakonec ta největší hráčka Petra? Ve finále půjde hodně o taktiku, ale též o závist, protože Sandřino bydlení i vaření je na úrovni. Kluci si to užijí při šmejdění v garáži, Pavel se dokonce rozpovídá při pohledu na motorky obou manželů. To holky se proti Sandře zase spojí, Romaně se zdá, že Vašek je z „dokonalé“ Sandry úplně paf. Tak nějak si po celkem pohodovém týdnu začali vadit skoro všichni. A přitom poslední večeře je chutná, oko si též se všemi těmi krutonky, bylinkami a zelenými natěmi přijde na své, kachnička se jen rozsýpá. Václav si libuje, že maso je konečně šťavnaté, podle Petry se ale před hostitelkou předvádí. Prostě jak finále graduje a poslední domácí medovník s kávičkou je jak od profesionálů, úměrně tomu přituhuje… V zahradním skleníku si hosté mohou v rámci zábavy zasadit od Sandry kytičku. Holkám chvíli trvá, než se k tomu rozhoupají, a Vašek je už snad nechce ani nikdy vidět

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je dobrý člověk.
Zájmy: Práce na zahradě, pěstitelství, jízda na motorce a zvířata, kterých mají doma plno a Sandře zaberou hodně času. Je chovatelkou papoušků.
Vztah k vaření: Pozitivní, ráda hostí rodinu a přátele. Vaří vždy podle toho, na co mají s manželem chuť, ale třeba domácí pečivo apod. normálně nepeče.
Chutě: Mezi její oblíbená jídla patří svíčková, smažený sýr a kynuté knedlíky s borůvkami.
Nesnáší: Jí skoro vše – v jídle není vybíravá. Nikdy by nesnědla brouky. Při stolování jí vadí krkání a jedení s otevřenou pusou.
Motto: To je výzva!
Očekávání: Těší se na nové zkušenosti a je zvědavá, co jí celé natáčení přinese.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Sandra

v pátek 4.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 4.10.2019 – Sandra:

Prostřeno - 4.10.2019 – Sandra
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !