Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4. 3. 2019 – Dobromila

4. 03. 2019 | Poslední díl
V přátelském Prostřeno! z Moravskoslezského kraje se o titul nejlepšího hostitele a výhru šedesát tisíc korun utkají tři stejně mladí muži a dvě ženy, které od sebe dělí třicet let. Úkolem týdne budou šneci v jakékoliv podobě. Jak se s tímto rafinovaným zadáním účastníci na severu Moravy vyrovnají?

Zaleknou se ho a pokud možno ho obejdou, jak to jen půjde. Navíc se až do konce domnívají, že úkolem týdne je domácí šlehačka, které bude proto na stolech docela hodně. Některá jídla se v jídelníčcích opakují: podávají se hlavně polévkové krémy a jako příloha šťouchané brambory. Natáčení ovlivní jedno malé domácí drama, o vítězství se pokusí i jeden ryzí kuchařský amatér, který si chce ale dokázat, že to zvládne.

Prostřeno – 4. 3. 2019 – DobromilaA od romské kuchařky Markéty se soupeři romského menu nedočkají, zato uslyší zajímavý příběh, který soupeře sblíží, stejně jako hudební zábava, ani ta nebude tento týden jediná. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat pro svého favorita. Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 4. 3. 2019 – Dobromila:


V pondělí 4.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Dobromila (62) . V pondělí se jako první představí vdova Dobromila, která žije v prostorném bytě, kde má dokonce i kuřárnu. Hosté jsou z této speciální místnosti trochu zaskočeni, ale paní Dobromila je pak příjemně překvapí. Je to zkušená hostitelka, která vsadí na klasickou českou kuchyni. Nebude hostům připadat moc jednoduchá? Dobromila brzy zjistí, že je u stolu nejstarší.

Kromě ní se tam sejdou samí mladí a neklidní, ale aktivní důchodkyni, která si s tím hlavu neláme a se soupeři si hned potyká, přijmou bez problémů mezi sebe. Navíc si pochutnají, i když ne všichni se mohou soustředit na jídlo. Tak třeba Michal dorazí hodně nalehko a má starosti. Svěří se s tím, že v noci zažíval takové malé soukromé drama a po hádce s partnerkou byl vyhozen na ulici.

Pokud se nesmíří, kde bude vařit? Uklidní ho aspoň pondělní bašta s pikantní čertovskou pomazánkou nebo hovězí vývar s celestýnskými nudlemi? Dobromila kluky u stolu vyzkouší, jaké že to nudle vlastně jedí? A určitě je zasytí pečenou krkovicí se žampiony, sázeným vejcem a restovanou zeleninou, pro někoho je to až moc přeplácaný talíř, který ještě doprovodí šťouchané brambory.

Ty se budou tento týden opakovat. Vydatný je i pečený tvarohový řez se šlehačkou. A nakonec? Hudební zábava s kytarou, během níž si společně zapívají písničky Karla Zicha.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dobromila, v pondělí 4.3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles