Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 5.10. 2012 – Lubomír

5. 10. 2012 | Poslední díl

Tři ženy a dva muži reprezentují zlínský region, kde se tento týden – od 1.10. 2012 – 5.10. 2012 bude prostírat. Muže dělí generace. Oba jsou ale chlapáci, velcí sympaťáci a dobří a čistotní kuchaři. Ženy jsou každá jiná. Iva a Ivana zaujmou na první pohled. Pro Ivu jsou muži tabu, vodí se za ruku s přítelkyní, s níž žije již přes dva roky. Se svým vztahem se neskrývá. Pobývala v Itálii a ví, jak chutná tamní kuchyně.

Ivanu diváci Primy dobře znají. Upovídaná brýlatá maminka účinkovala v poslední řadě reality show Farmář hledá ženu, kde se neúspěšně ucházela o panice Jirku Čočka. Dostala košem. Není se proto co divit, že to na začátku týdne vypadá, že si Ivana, která stále hledá lásku, spletla pořad se seznamkou. Někdy rychleji mluví, než myslí, díky čemuž je zpestřením týdne.

Prostřeno 5.10. 2012 – Lubomír

Prostřeno 5.10. 2012 – Lubomír:

 

V pátek 5.10. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno lázeňský švihák Lubomír (54). Rozvedeného otce čtyř dětí, z nichž dvě dcery má ve své péči, soupeři žertovně přejmenovali na lázeňského šviháka. Laskavého křesťana a OSVČ v oblasti reklamy nerozhodí. Má smysl pro humor a v pátek jim to s lázeňským oplatkami a luhačovickým pramenem vrátí. Hlavně je však nadchne svou zahradou v Topolné na Slovácku, kde krásně prostře a naservíruje poslední večeři.

Páteční finále ve VIP Prostřeno s datem 5.10. 2012 by mohlo být zlatým hřebem zlínského týdne. Otce do soutěže přihlásily dcery Markétka a Eliška a byl to pro něj šok. „Vyhrál jsem už tím, že mě přihlásily. Vím, že jim u mě bude chutnat dál, ať to dopadne, jak chce.“ Luboš vaří často, o kuchyň se s ním doma prý nikdo nepere. Je samouk, rád improvizuje a připraví čtyři chody.

Zda je Luboš estét a umí své jídlo „prodat“, se přesvědčíme v pořadu Prostřeno s datem 5.10. 2012. Hovězí vývar Ivanu neuchvátí, ale je zvědavá na celestinské nudle. Ty pro změnu nemusí Ondřej. Podle Jany je však polévka bez chybičky. Iva nejí celer. Smůla! Jako předkrm je pomazánka z vlastnoručně vypěstovaného celeru s majonézou, nastavenou řeckým jogurtem. Kuřecí kapsa naplněná rukolou a slaninou a zapečená v listovém těstě vypadá báječně.

Chybička se vloudila do pátečního Prostřeno s datem 5.10. 2012. Chybičkou je studená bramborová kaše. „Vždycky je za těchto podmínek něco studené a není slušné na to upozorňovat,“ tvrdí překvapivě Jana. „Dobře těm dceruškám vaříš,“ chválí Luboše soupeři. Třešinka na českém tiramisu s rumem je višeň. Iva, jež je znalá chuti originálu, si moc nepochutnala. Jana by přidala víc kávy, ale to jsou detaily.

Zábava s cimbálovkou v pořadu Prostřeno s datem 5.10. 2012. Luboš, který prý neřeší minulost ani budoucnost, si umí vychutnat přítomnost. Pozval cimbálovku a znovu to roztočí s Janou. Muzika bere za srdce. Proč se nakonec Iva s Janou rozpláčou? A kdo se pozve do Topolné na příští hody? „Asi budu muset dcerám poděkovat, že mě přihlásily,“ říká hostitel a je zjevně spokojený jak se svým výkonem, tak s průběhem večírku. A to ještě ani neví, jak to všechno dopadne…

Nenechte si ujít další Prostřeno s Lubomírem
vysílané v pátek 5.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !