Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin

5. 12. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příští týden v Praze a Středočeském kraji. U prostřeného stolu se sejdou dvě ženy a tři muži. Ale někdy budou muži dva a ženy tři - trochu se to totiž zamotá - díky baristu Martinovi alias travesti tanečnici Stefany. Jinak je to ale týden navýsost přátelský, pestrý, plný dobrého jídla, čokoládových dezertů, krémových polévek i zábavných kousků.

„Pět večerů s přáteli, největší výhra je to, že jsme se poznali,“ tak o své účasti v pořadu mluví Středočeši. Samozřejmě i tito tolerantní, šikovní a pohodoví hosté se utkají nejen o 60 tisíc korun od soupeřů, ale i dalších možných 30 tisíc od diváků, kteří rozdají nejen peníze za sympatie, ale udělí i řád Zlaté vařečky. Komu tentokrát? Plusové body by si snad zasloužili všichni!

Prostřeno – 5.12. 2017 – MartinÚkol týdne bude adventní a voní Vánocemi. A všichni se na nějakou pochoutku z jablek, čokolády, medu a mandarinek opravdu nevykašlou a úkol připraví. Dominik dokonce upeče prémiový štrúdl. Nenechte si ujít inspirativní Prostřeno! plné zajímavých hostů, pochoutek a dobré nálady!

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin:


V úterý 5.12. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno barista Martin (39). Pražsko-středočeský týden pokračuje ve stejném duchu jako včera. Odehrává se kousek za Prahou v útulném venkovském domečku u extravagantního Martina alias Stefany, který tu žije se svým milovaným chrtíkem. V převleku za Stefany chodí na návštěvy a v úterý i přivítá hosty, které překvapí bydlení ve stylu Provence, se spoustou andělíčků, květin a ozdob, i zahrada je dotáhnutá do posledního detailu.

O hostiteli prozradí nejen to, že je výstřední, ale také pracovitý. A v kuchyni se ukáže jako velmi šikovný. Ani Martin/Stefany nepodcení nic při přípravě pokrmů, kuchyně je to opět spíš italská, moderní a esteticky servírovaná. Předkrmový salát Caesar se drží originální receptury, ale po našem je v něm i opečené kuřecí maso. Polévka minestrone hraje všemi barvami a hosté se shodnou na tom, že je prostě skvělá, dokonce i ti, co nemusejí zeleninu nebo rajčata, tuhle vitamínovou bombu chválí. Na hlavní chod se sbíhají sliny, plněná panenka ve dvou variantách je lákavá, snad jen mohla zůstat v troubě o minutku méně.

To platí i o luxusním čokoládovém dezertu lava cake. Také ten se mohl péci kratší dobu, navíc právě to způsobilo i poněkud delší čekání na jídlo. Hosté čekají, že zábava bude travesti show. A jsou zvědaví, jak to Stefany vlastně má. Jenže hostitel/ hostitelka jim zatím neodpoví na všechny všetečné otázky ohledně své identity, prý kdo si počká, ten se dočká… Nevšední vystoupení se odehraje v exteriéru, kde si zájemci mohou vyzkoušet také chůzi na ultra vysokých podpatcích. A věřte, není to jen tak…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 5.12. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin:

Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
Prostřeno – 5.12. 2017 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !