Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.2. 2019 – Romana

5. 02. 2019 | Poslední díl
Nepřímým, ale zásadním leitmotivem premiérového týdne z Moravskoslezského kraje je vzpomínka na reality show Vyvolení, kterou v minulosti vysílala televize Prima.

Několik prvních návštěvníků Vily je nezapomenutelných, mezi nimi určitě Jindra, kučeravý blonďák s dredy, který v průběhu pobytu změnil barvu vlasů. A právě na Jindru narazíme hned v pondělí, je totiž partnerem první hostitelky Jaroslavy. A v pořadu účinkovala i další hostitelka Romana, která svůj veselý a neuspořádaný život přehodnotila, obrátila se k Bohu a svou víru bere velmi vážně.

Týden ze severu Moravy, kde vaří čtyři ženy a jediný muž, je pestrý nejen lidsky, ale i gastronomicky. Vařit se bude kuchyně domácká, ale také mezinárodní: ruská, estonská, korejská, dokonce i dnes tak módní a zdravá vietnamská kuchyně.

A jaký bude na severu Moravy úkol týdne? Zní docela tajemně, soutěžící mají upéct Boží dar. Jak si s tím poradí Romana? Po svém – rozdá všem Bibli. A kdo to v přátelském a kulinářsky vyrovnaném týdnu nakonec vyhraje? Bude jeden výherce, nebo se bude 60 000 korun dělit? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc může získat nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno 5.2. 2019 – RomanaProstřeno 5.2. 2019 – Romana


Romana (37) prožila po Vyvolených krušné roky. Obrátila se k Bohu a našla nový smysl života

Druhou hostitelku Romanu, která se zúčastnila poslední řady reality show Vyvolení, si mohou diváci pamatovat jako bezstarostnou a temperamentní ženu. Dnes je ale úplně jiná. V posledních letech se jí vůbec nedařilo, přišla o svůj podnik a prožila krizi v manželství… Když pak objevila víru v Boha, dala si svůj život do pořádku. A od té doby se snaží šířit slovo boží. Myslí to hodně vážně; nestydí se, oslovuje lidi na ulici, předává víru a pozitivní energii, rozdává bible. Stejně jako v úterý, kdy si poněkud modifikuje úkol týdne. A o svém přesvědčení mluví i u stolu. Hosté Romanu hned nepoznali, až během šmejdění si uvědomí, odkud je jim povědomá. Proč vaří Romana, která na Dálném východě nikdy nebyla, asijskou kuchyni? Má zkušenosti ze sushi restaurace, kde dělala provozní. Domácího chleba se od ní hosté sice nedočkají, zato dostanou vegetariánské sushi s avokádem, pálivou drůbeží polévku a korejské hovězí s rýží. Maso prý zůstalo trochu tužší, někomu přesto chutná, pro jiného je zklamáním. Zvláštní je i tuzemský dezert, jde o ovoce s pudinkem v lískovém těstě. U Romany překvapí nejen její skromné bydlení, ale hlavně zábava: Budou všem příjemné její přednášky a relaxační masáž?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Romana,

v úterý 5 2. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.2. 2019 – Romana:

Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
Prostřeno 5.2. 2019 – Romana
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc