Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora

5. 04. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát vydá do malebného Jihočeského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun utkají čtyři ženy a jediný muž. A vítěz se může těšit i na dárkovou prémii, na které si také pochutná. To ale zatím ještě netuší… A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne – nějakým typickým pokrmem Jihočeského kraje? Bude kulajda nebo kapr?

A co třeba takový žahour, jáhelník, cmunda, zelníky, houbová paštika, jihočeské buchty, rybí polévka, vdolky nebo kočičák? Jakým z tradičních receptů se nechají amatérští kuchaři inspirovat? Týden bude ve znamení tří: tří panenek, které připraví dvě vyučené servírky a jeden bývalý číšník. Nikola a Ivana se spolu nemusejí, někdo bude u stolu docela rýpat.

Prostřeno – 5.4. 2019 – BarboraZkazí jinak příjemné finále všem zúčastněným? A jak celý jihočeský týden dopadne? Kdo vyhraje? To všechno uvidíte, když si nenecháte ujít Prostřeno! z jihu Čech. A opět nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora:


V pátek 5.4. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Barbora (29). Poslední hostitelka z Velešína nepodcení finále hned od první chvíle. Už přivítání s pozitivní a upravenou Bárou je pro hosty příjemné, srdečné a nenucené. A byt úplně nadchne Nikolu, ale není sama, kdo se cítí v dotaženém, vzdušném a naklizeném bytě příjemně. Vdaná maminka na mateřské není žádná šedá myška a už vůbec ne puťka domácí.

S vařením to prý doma sice nijak nepřehání, ale plotny se nebojí. Zato má ráda upíry, vášnivě skládá puzzle, baví ji četba erotické literatury a přiznává, že má ráda sex. S manželem. Pro své hosty připraví jednoduchý, ale osvědčený předkrm ze žlutého melounu a sušené španělské šunky. Mezinárodní pochoutku doprovodí jihočeské kapří škvarky, za kterými se ale Bára naběhala skoro jako pohádková Maruška. Sehnat kapra v jižních ˇCechách totiž není vůbec jednoduché, nakonec hostitelka musela zajet až do krajského města. Také uvaří hovězí vývar, který návštěvě chutná, protože je horký, i když je v něm polévkové koření, mražená zelenina nebo třeba kupované nudle.

I nakonec bude panenka, na kterou se chvíli čeká, ale hostitelka si s tím poradí. Přílohou jsou doma vypěstované zelené fazolky podle babiččina receptu a kupované americké brambory. Bude to někomu vadit? Výhrady snad byly k pepřové omáčce, se kterou byla paradoxně sama Bára naopak spokojená, stejně jako se svou pečenou vlhkou buchtou „drc drc“, která se neobešla bez spousty lechtivých žertíků. A potěšila…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora, v pátek 5. 4. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora:

Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
Prostřeno – 5.4. 2019 – Barbora
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles