Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 7.11. 2018 – Vladislava

7. 11. 2018 | Poslední díl
Středeční hvězda večera Vladislava se věnuje oblastí ženské krásy a design miluje i na talíři. Jenže, není toho moc a zachutnají vystajlované pokrmy vůbec někomu? Nepřináší snaha po dokonalosti spíš trapné momenty a ticho? Další soutěžící se rozhodně necítí dobře a Vladislava pochopí, že sázka na design nebylo to pravé ořechové.

Prostřeno – 7.11. 2018 – Vladislava:


Ve středu 7.11. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Vladislava. Paní Vladislava z Teplic vystudovala obor sociální péče a devět let pracovala v personalistice. Nyní podniká v oblasti vizáže a poradenství v péči o pleť. Specializuje se na svatební klientelu. Je svobodná, bezdětná a momentálně pár týdnu čerstvě zadaná.

Prostřeno – 7.11. 2018 – VladislavaRáda cvičí ve fitness a zajímá se o zdravý životní styl. Do pořadu ji přihlásila kamarádka, protože měla pocit, že je to přesně pro Vladislavu. Pokud vyhraje, tak peníze použije na podnikání nebo na zaslouženou dovolenou, na které nebyla celých šest let.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je klidná, mírně tolerantní, občas náladová. Perfekcionistka a detailistka. Pokud ji někdo nebo něco vytočí, tak umí vystrčit klepeto a cvaknout jako správný Rak.

Zájmy: Baví ji bytový a food design. Ve volném čase si zajde ráda posedět s přáteli. Mezi její koníčky patří i cestování a zájezdy k moři.

Vztah k vaření: Vzhledem k tomu, že žije sama, je pro ni vaření spíš občasný koníček a zábava - ne každodenní rutina. Jídla, která připravuje, pečlivě plánuje. Vymýšlí vlastní sladké recepty bez cukru. Ráda kombinuje netradiční chutě a hlavně připravuje zdravá, rychlá a chutná jídla.

Chutě: Upřednostňuje zdravé pokrmy z plnohodnotných surovin. Chce vědět, co jí. Mezi její oblíbená jídla patří např. grilovaný kozí sýr se salátem.

Nesnáší: Špek, kopr a ústřice. Při stolování jí vadí mlaskání, krkání a podobné hlasité projevy nebo neslušné chování.

Motto: Nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě!

Očekávání: Těší se na nové zkušenosti a průzkum českých domácností a kuchyní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Vladislava,
ve středu 7.11. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !