Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea

8. 04. 2016 | Poslední díl
Týden z Ústeckého kraje bude tak trochu „ženy proti mužům“, v tomto případě proti jedinému Radkovi, protože ženy jsou ve výrazné přesile. Jako dívčí válku to aspoň vidí on, možná to ale bude naopak – jediný muž proti „harpyjím“, jak Radek své soupeřky ošklivě tituluje, někdy si vystačí jen s „vole“. Samozřejmě nemá na mysli okřídlené, mýtické, napůl lidské bytosti s drápy, ale zlé a nesnášenlivé ženy, takové ale jeho soupeřky nejsou.

Jsou to snaživé hostitelky, jenže Radkovi se nezavděčí a někdy se mu i smějí. Radek má prý jiné, „chlapské“ chutě, jak zdůrazňuje. Menu soupeřek by mělo vypadat aspoň jako to jeho. Nepochybně ho měly dámy více chválit, protože řezník Radek je prostě ješitný chlap. A také závistivý, jak uvidíme v pátek. Čeká nás týden převážně české kuchyně se spoustou vepřového masa, vývary a pečenými moučníky. A právě o to bude úkol týdne těžší. Jen poslední hostitelka vypadá, že by mohla francouzský dezert crème brûlée hravě zvládnout, jak to ale dopadne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další napínavé a docela rušné Prostřeno! z Ústeckého kraje.

Prostřeno – 8.4. 2016 - AndreaProstřeno – 8.4. 2016 – Andrea:


V pátek 8.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Andrea (35). Poslední hostitelka Andrea se od ostatních Severočechů dost liší. Soupeřům nabídne francouzskou kuchyni a hlavně je pozve do rodinného domu, který je prostorný a komfortně zařízený. To šokuje především Radka, protože Andrea je dvojnásobná svobodná matka na úřadu práce a jemu vrtá hlavou, kde na to všechno vzala peníze.

V závěru večera pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2016 řeší, zda hostitelka nezneužívá sociálku a že je to vůbec všechno nespravedlivé. Navíc mu Andrea už od začátku týdne leží v žaludku, protože si ho dovoluje kritizovat, umí mu odporovat a vůbec je nějaká moc chytrá a samostatná. Radek je k nezastavení a závist ho doslova ovládne.

Nálada je v pořadu Prostřeno s datem 8.4. 2016 na bodu mrazu. Zlepší to bohatý předkrm se salátovými variacemi, francouzskými sýry a sušenou šunkou? Pórková polévka s řeřichou, boeuf bourguignon, bramborovo-celerovo-petrželové placičky a moučník „Hraběnka“?

Ani Andree se všechny chody nepovedou na sto procent, ale o jídlo už stejně vůbec nejde… Hostitelka, která žila nějaký čas ve Francii, kde má zázemí, možná konečně udělá crème brûlée takový, jaký má být. Aspoň si to slíbila a všichni se těší, že dezert ochutnají. Ale dočkají se ho? Jistě všechny zajímá, jak to ve finále dopadne. Vyjde Radkovi jeho taktika, nebo se proti němu ženy opravdu spiknou, jak je nařknul? Kdo se bude smát naposled?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Andrea,
v pátek 8.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea:

Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea
Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea
Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea
Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea
Prostřeno – 8.4. 2016 - Andrea
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !