Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora

9. 04. 2014 | Poslední díl
Praha, ale nejen Praha. Také střední Čechy! A kousek Itálie. Povinným úkolem dalšího týdne v pořadu Prostřeno totiž bude v Čechách oblíbená pizza, kterou jako své milované jídlo uvádějí i někteří soutěžící. Budou favorizovaný pokrm tentokrát proklínat, nebo se jim povede jako v pizzerii?

Uprostřed Čech se setkají tři mladé ženy a dva muži. Pavla, která se ráda pouští do hovorů o vaření a postupech, dráždí vyvařeného a zkušeného naturála Pavla. Naši Středočeši jsou poměrně dost velcí hnidopiši, co se týče jídla, praxe ale trochu pokulhává. Shodou okolností je tentokrát v hlavní roli cibule, kotlety a pivo: dvě cibulačky, třikrát kotlety, z toho dvakrát na pivu. A navíc i česnečka, králík, jehněčí a jeden vypadlý vlas…

Prostřeno 9.4. 2014 - BarboraA kdo se v jídle nejvíce nimrá? Irena! Pozře jen bílé maso – nakonec se ukáže, že jen kuře. Z každé porce proto preparuje šunku, salám a slaninu, tentokrát jí ale nikdo extra zvlášť nepodstrojuje. Prostě má smůlu. Pavel dokonce považuje „za demenci“ účastnit se kulinářské soutěže s podobným omezením. Myslí si to i kolegové? Zvítězí tentokrát taktika, nebo zkušenost? Už brzy vám další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 9.4. 2014 – Barbora:


Ve středu 9.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno kreativní sváteční kuchařka Barbora (25). Barbora z pražských Stodůlek pracuje ve světě financí. Její byt ani menu nepostrádají francouzský šmrnc. Soupeři dostanou příležitost dva dny po sobě porovnat podobné jídelníčky (aniž by o to zejména v případě polévky moc stáli). Čí cibulačka bude lepší?

Pavel si prý rozšířil zatím jednosložkový seznam jídel, která už nepozře. Zatím obsahovala jen sóju... Cukety jsou v předkrmu, ale i v povinném úkolu. Barbora se v pořadu Prostřeno s datem 9.4. 2014 netají tím, že vlastně nerada vaří, ale v kuchyni se projeví jako kreativní člověk. Spálí máslo, ale komu z nás se to nikdy nestalo? Do svých těst a zapečených brambor přidává sýry – jednou balkánský, brambory zjemní mozzarella.

Na zatím nejkrásněji prostřený stůl přijdou v pořadu Prostřeno s datem 9.4. 2014 jehněčí a vepřové kotlety, ochucené citronem a tymiánem. Dočká se Irena své porce kuřecího masa, nebo dostane jen dobré zapečené brambory? Martin je vedle jak ta jedle – makronky si plete s makaróny a tzatziki jsou podle něho z masa.

Barbora si v pořadu Prostřeno s datem 9.4. 2014  vyhraje s vynikajícím dezertem s domácí zmrzlinou a soupeřům dá šanci vyzkoušet si pletení šály jen rukama bez jehlic. Pozornou hostitelku to baví, co na to ale pánové?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
ve středu 9.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora:

Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
Prostřeno 9.4. 2014 - Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Budu dnes koukat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka