Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno - Masožravá chvilka u Pavla Soukupa

3. 02. 2011 | Televizní tipy
Poslední z pětice tvůrců seriálu Cesty domů, u koho se všichni sejdou, je Pavel Soukup. Své kolegy pozval na oběd na chalupu u Kutné hory. I když je strašil, že jim nabídne jen suchary a piškoty, nakonec pro ně připravil opulentní hostinu.

Při natáčení byly i Pavlovy dcery Pamela a Patricie, ale hlavně manželka Isabela, vášnivá kuchařka. S vařením svému muži pomáhat nesměla, to pravidla soutěže nedovolují. Ale mohla připravit bonus mimo nahlášené menu, jako třeba Kamila během svého hostitelského dne nabídla francouzské sýry nebo Veronika zeleninový salát. Protože ale Isabela odjakživa trpí strachem, aby náhodou pozvaná návštěva netrpěla hlady, připravila bonusů minimálně deset. Obě dcery jí pomprima-prostreno-pavel-soukupáhaly, přesto Isabela přiznala, že spát šla až k ránu. Natáčení totiž začínalo už v půl osmé, protože hosté měli přijet v poledne a Pavla Vitázková musela nejpozději v patnáct hodin vyrážet do Brna, kde měla večer představení v divadle.

Co si Pavel pro své hosty připravil? Jednotlivé chody pojmenoval tajuplně, aby nikdo do poslední chvíle nevěděl, co ho čeká. Předkrm nazval „Drákulova vejce“, hlavní chod „masová žranice“, k ní naplánoval jako přílohu „utopené brambory“ a tečkou na závěr měly být „opičí placičky“. K nahlášenému menu ale na hosty čekaly ještě řecké tzatziki s pita chlebem, šunkové rolky s křenem, rajčata plněná rybí pomazánkou, husokachna na medu i naslano, kuřecí a kachní jatýrka, vepřové koleno, husí a zvěřinová paštika nebo hrudky z mletého masa a další dobroty.

Když se hosté sjeli, Pavel na jejich chuťové buňky zaútočil hned ve dveřích. Zatímco on nabízel hostům drink na uvítanou, mladší dcera Pamelka držela tác s tzatziki a pita chlebem. Hosté se pak posadili ke stolu a pustili se do předkrmu, Pavel sledoval, komu co chutná. Jiří Adamec u jídla vyprávěl, že od včerejšího večera u Pavly krásně vyhladověl. „Byl jsem rozumný a nepřecpal se. Když jsem přijel domů, dokonce jsem si ještě namazal chleba s máslem,“ přiznal.
 
Po moučníku se všichni zúčastnění shodli na tom, že to byl náročný týden, který si ale přesto užili. A kdo vyhrál? Na to se budete muset podívat již zítra ve speciálním vydání pořadu Prostřeno! na Primě.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - Masožravá chvilka u Pavla Soukupa:

Prostřeno - Masožravá chvilka u Pavla Soukupa
Prostřeno - Masožravá chvilka u Pavla Soukupa
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Soukup byl vtipný, sám ale skoro nic nejedl, takových dobrot si musel odříct ...
Obrázek uživatelky
profil
už se těšímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mam tiež také chvílky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles