Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - Recepty Pavly Vitázkové plné překvapení

3. 02. 2011 | Televizní tipy

Čtvrtým hostitelem aktérů seriálu Cesty domů bude Pavla Vitázková. Herecké kolegy a pana režiséra pozvala na večeři do domu své kamarádky Jany, na okraji Prahy. Čím u svých strávníků nejvíc zaboduje a co na sebe prozradí režisér Jiří Adamec?


Vařila sice v krásné kuchyni, ale přece jen měla nevýhodu cizího prostředí. „Ono je něco jiného, když u kamarádky přespíte a víte, kam přesně ráno sáhnout pro kafe, nebo když tam máte připravit několik jídel a hledáte každou vařečku nebo hrnec. Budu se holt Janičky průběžně ptát,“ smála se.


pavla-vitazkovaPro své hosty si Pavla připravila pokrmy ve stylu francouzské kuchyně. Jako předkrm dýňovou paštiku, pak hrachový krém, pstruha na bylinkách s bramborem a smetanovou omáčkou a na závěr čokoládový dortík. Menu jí pomáhala sestavit právě majitelka domu Jana, pro kterou je vaření a všechno, co s ním souvisí, velký koníček a některé z receptů sama vymyslela.


Pavla několikrát využila nápovědu a poprosila Janu, aby jí řekla, kde co v kuchyni má. Když prostírala stůl, chtěla ještě přeleštit skleničky. Talíře pak ozdobila snítkou čerstvého rozmarýnu a šla se připravit na příchod prvních hostů.


Ti na sebe nenechali dlouho čekat. Trochu problém se dostavit měl jen Jiří Adamec, protože taxikář nemohl najít udanou ulici. Jana totiž bydlí v nově postavených domech, jejichž poloha zřejmě ještě není na mapě. Když si všichni hosté povídali, co dělali celý den, Jiří Adamec se vrátil ke včerejšímu večeru u Kamily, kde se hodně přejedl a bylo mu těžko.


A svým kolegům prozradil, že mu bylo dokonce tak těžko, že se jeho žaludek rozhodl zbavit všeho, co mu překáželo. „V tu chvíli mi bylo tak dobře, že bych si klidně dal zase něco k jídlu. Dneska jsem si ale naordinoval odlehčený den. Od rána jsem jedl jen jogurt a dva krajíčky chleba. Cítím se dobře, nemám extrémně velký hlad a těším se, co nám Pavla uvařila.“


Toho se naštěstí bát nemusel. „Vymyslela jsem si pro vás fyzicky nenáročnou zábavu, při které se opravdu nemusíte zvedat od stolu a která souvisí s mou seriálovou profesí."


Jakou zábavu si Pavla Vitázková pro své hosty připravila a jak jim chutnalo její menu, uvidíte 3.2. v 18.00 v pořadu Prostřeno na Primě!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky koukám je to dobrý pořadSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
poctivě sledujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vyborne napady
Obrázek uživatelky
profil
všechny díly i recepty se dají nalézt na www.iprima.cz/prostreno
Obrázek uživatelky
profil
nešlo by pro nás, které nemáme čas koukat, dát rubriku "RECEPTY PROSTŘENO"?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka