Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! - Západočechům padalo všechno z rukou

17. 05. 2010 | Televizní tipy

Pořad Prostřeno! zavítá poprvé do lázeňského kraje a představí několik zajímavých hostitelů ze západních Čech. Občas se v kuchyni projevila nervozita a věci soutěžícím padaly z rukou. Jedna zlomila vařečku, jiné dokonce praskla v troubě zapékací nádoba.

Nejstarší účastnici splnili soupeři životní sen v den jejích narozenin a poslední hostitelka podcenila čas na přípravu večeře. Uvidíte něco z kuchyně francouzské, mexické a chorvatské, jeden zajímavý dům a jednu rozsáhlou sbírku za dveřmi panelákového bytu. To vše každý všední den od pondělí 17. května v 18.00 Primě!

 

Pondělí – královna omáček Dobroslava (55)

Uvaří kuchařka Dobroslava dobrou večeři? K ostatním je dost kritická. Sama sází na omáčky, ty prý vaří nejlépe. Tvrdí to i její snachy. Dobroslava taktizuje, musí ale počítat s tím, že není jediná hráčka v kolektivu. I kdyby byly její vepřové závitky s bramborovou kaší sebelepší, soupeři se mohou tvářit a bodovat všelijak. Uhádnou, co tvoří náplň jejích bramboráčků s překvapením?


Úterý – oslavenkyně Jana (64)

Také soutěživou důchodkyni Janu, nejstarší účastnici soutěže, doma chválí. Je prý fenomenální kuchařka. Rozhodla se pro osvědčené pikantní vepřové nudličky. Dělají se prý samy, a zatímco živly pracují, hostitelka si může popovídat s návštěvou. Budou Janiny nudle opravdu domácí?


Středa – keramička Milena (46)

Ve starobylém vesnickém domě se bude u keramičky Mileny podávat francouzské menu. Její domov má umělecký šmrnc. Milena je gurmánka, která nenahrazuje rokfór nivou. Odhodlala se k menu o pěti chodech. Ocení to její soupeři? Čeká je smršť chutí a vůní, pro některé budou novinkami hříbkové paštičky nebo roštěná na víně à la mode. Pro většinu bude premiérou i Milenina zábava – kroužek keramiky pro začátečníky. Pro středeční účastnici je zkrátka její práce koníčkem a naopak.


Čtvrtek – sběratel Ludvík (49)

Proč Janě připadalo, že ve čtvrtek večer vstoupila omylem do muzea? Protože se ocitla v příbytku náruživých sběratelů. A asi jediná možnost, jak žít se sběratelem, je být sběratelkou! Pan Ludvík sbírá modely starších italských autíček a jeho žena porcelán
a figurky z čokoládových vajíček. Ludvík je diabetik, několikrát týdně doma vaří a má rád čerstvou zeleninu. Vsadil na mexickou kuchyni, zejména tu původní, protože také miluje historii. Budou to mít jeho hosté rádi horké?


Pátek – hoteliérka Lucie (29)

Ve stínu lázeňských kolonád proběhne večeře u mladé hoteliérky Lucie. Maminka tříleté holčičky z Mariánských Lázní má naspěch, ještě nezačala s předkrmem a u dveří už zvoní Dobroslava. A to si Lucie chtěla dát záležet na úpravě stolu. Normálně se plete do řemesla hotelovým kuchařům, teď by ale sama potřebovala pomoc s mícháním těsta a masové směsi na pleskavici. „Je to makačka,“ tvrdí. Snad výsledek hosty přesvědčí, že se čekání vyplatilo. Hned po svěžím moučníku z jablek a piškotů se diváci dozvědí, kdo se stane hostitelem západočeského týdne a vyhraje 25 000 korun.


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !