Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.9. 2014 - Helena

15. 09. 2014 | Poslední díl
Na jižní Moravě se sejde poslední dobou obvyklá sestava – čtyři ženy a jeden muž. Všichni jsou ještě mladí, někdo je bez práce, někdo na mateřské, Honza stále studuje. A všichni chtějí vyhrát padesát tisíc. Úkol týdne je o něco milosrdnější než bývá, ale i tak soutěžícím zamotá hlavu.

Na míchané nápoje jim chybí pomůcky a Lucie zvolí hodně inovativní přístup. Možná by si to měla nechat patentovat - místo máty rozpustí v mojitu větrové bonbony! Velkým tématem týdne budou vývary a jejich dochucení. S kostkou, či bez? mudrují Jihomoravané, kteří se pobaví u kuželek, projedou na čtyřkolce, čeká je travesti show, ale i vlastnoručně natočený a sestříhaný film na téma Prostřeno!

Prostřeno 15.9. 2014 - Helena

Helena (34) vsadí na jednoduchost

Prostřeno - Helena- 15.9.2014Pohodová a kamarádská hostitelka se rozhodla pro jednoduché menu z původních surovin. Jednoduchost chce vyvážit dokonalým provedením, a protože stíhá a jde jí to od ruky, vypadá to v pondělí i na dobrou náladu a příjemnou atmosféru. Helena pečuje o hosty, kterým nabídne biftečky z mletého masa, drůbeží vývar s masem a nudlemi, kuřecí špíz s vařenými brambory a oblohou. Najde se vůbec nějaká výtka? Jak se hostitelka obávala, pro Pavlu je předkrm spíš karbanátek nebo dokonce kus nepříliš ochucené sekané než bifteky. A jediný muž týdne nesnáší cibuli a nemusí kombinaci masa a ovoce, které zde představují brusinky. Špízy jsou obrovské a Honza si musí dát cibuli stranou. Výtečná je domácí tatarka a domácí nudle jsou žluťoučké jako to kuře, z něhož je polévka.

V tvarohovém závinu skončí broskve ze zahrady, kde Helena ráda tráví čas se svým synem. A všechno to jídlo od přejícné hostitelky se pěkně natřese při jízdě na čtyřkolce, které hosté zapijí povinným frappé.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitela Helena,

v pondělí 15.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
ZUZI


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.9. 2014 - Helena:

Prostřeno 15.9. 2014 - Helena
Prostřeno 15.9. 2014 - Helena
Prostřeno 15.9. 2014 - Helena
Prostřeno 15.9. 2014 - Helena
Prostřeno 15.9. 2014 - Helena
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle