Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřete si, než začnou Cesty domů!

30. 01. 2011 | Televizní tipy
Televize Prima připravila překvapení pro fanoušky seriálu Cesty domů a pořadu Prostřeno! Natočila speciální vydání oblíbeného kulinářského pořadu, v němž před televizními kamerami vařili a celý týden se ke společnému jídlu scházeli režisér Jiří Adamec a herci Veronika Jeníková, Pavla Vitázková, Kamila Špráchalová a Pavel Soukup. Opět budeme svědky napínavého klání o výhru 25 tisíc korun a také s nimi objevíme nové zajímavé recepty. Co kolegům uvařili a čím je překvapili? Co komu nejvíc chutnalo a kdo se nejvíc přejedl? Uvidíte již od pondělí 31. 1. do pátku 4. 2. vždy v 18.00.

Pondělí: Režisér Jiří Adamec vaří rád, takže pro něj nebyl problém připravovat menu za dohledu televizních kamer. „Jen mi trochu chyběl čas, nestíhal jsem připravit všechno, co bylo potřeba, ale pak jsem to dohnal.“

prima-prostreno-jiri-adamecÚterý: Veronika Jeníková se přiznala, že přípravu soutěžního menu trénovala na rodině. „Když jsem manželovi na Silvestra předložila už třetí lahůdku, pronesl, že by měl napsat Primě děkovný dopis za to, že mě do pořadu Prostřeno! přizvala,“ smála se Veronika.

Středa: Kamila Špráchalová trpěla nervozitou. Nebylo to na ní ale znát, během natáčení svého hostitelského dne byla veselá a pořád vtipkovala. Přesto si ani ona, která hodně ráda vaří, nebyla jistá, jak všechno zvládne.

Čtvrtek: Pavla Vitázková byla nejnervóznější ve chvíli, kdy si uvědomila, že bude sice vařit v domě své kamarádky, ale přesto v cizím prostředí. „Ale i já nakonec všechno zvládla a kolegům snad chutnalo,“ oddechla si na závěr.

Pátek: Pavel Soukup si společný týden pochvaloval a nadšeně souhlasil s nápadem, že až všem po tomto náročném natáčení slehne a žaludky si odpočinou, mohli by se takhle u stolu setkávat častěji. Ale už prý bez televizních kamer.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
můžu se zeptat v jaké soutěži?
Obrázek uživatelky
profil
teď přijela PPS služba a knihu mám!'!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už je na cestě kdesi...těším se, protože jsem po ní taky pokukovala.
Tahle společnost herců, co se sešla, se mi moc líbí, jsou fajn parta.
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem si koupila knihu přostřeno a je super
Obrázek uživatelky
profil
pořad mě baví,ráda sleduji jak a co každý vaříSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles