Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První červencový týden ve znamení lásky aneb Jak být s partnerem víc spolu?

4. 07. 2019 | Vztahy
Objetí, polibek, skvělé rande. Tři akty, které jsou velmi důležité pro zdravý a láskyplný vztah. Pokud chcete vaše soužití, které už možná trochu ztratilo lesk, znovu nastartovat, vyzkoušejte následující tipy, které naladí vaše léto na romantickou notu.

Startuje léto, čas dovolených, hudebních festivalů, výletů do přírody a dalších příjemných aktivit, které si chceme užívat ve dvou. Že už to s vaší polovičkou není, co bývalo, a romantické rande je spíš scénářem z říše snů? Je to jasné, potřebujete „nakopnout“ váš vztah. První červencový týden je k tomu ideální, sešlo se v něm totiž hned několik dnů, které jsou přímo zasvěceny lásce.

5. červenec patří objetí


objemutíVšichni pracující vědí, že 5. červenec je dnem pracovního volna. Kromě toho je ale tento podle kalendáře zaslíben i velmi romantickému aktu, kterým je objímání. V angličtině se pro něj dokonce ujalo označení „Free hugs“, tedy „objetí zdarma“, a lidem po celém světě dává možnost vyjádřit náklonnost k blízkým. Právě objímání je také zaručeným zlepšovákem vztahu, posiluje totiž pocit blízkosti a souznění s partnerem. Pozitivně ovlivňuje náladu, podle některých studií má vliv i na naše zdraví, zvyšuje totiž hladinu oxytocinu, „hormonu lásky“. Paul Zak, známý také jako „doktor láska“, dokonce doporučuje alespoň 8 objetí denně pro šťastnější a lepší vztah. Na nic nečekejte a čtvrtek si vyhraďte na objímání s partnerem.

6. červenec je Světovým dnem polibku


V dnešní uspěchané době, kdy jsme pod permanentním stresem, se líbání mnohdy zaměňuje za rychlou pusu při loučení, což vztahu určitě neprospívá. Co nám naopak prospívá, jsou vášnivé polibky, které zvyšují vzrušení, partnerskou přitažlivost a do těla vyplavují hormony štěstí. Líbání je zároveň únikem od šíleného životního tempa. Pokud chcete udělat něco pro vztah, ale i váš vnitřní klid, vyhlaste doma novou „líbací“ tradici. A kdy jindy, než na Světový den polibku! Jak na to? Odcházíte ráno dřív do práce? Rozlučte se každý den se svým partnerem vášnivým polibkem. Přichází váš muž z práce domů později než vy? Vždy ho ve dveřích přivítejte a dejte mu dlouhou pusu. Uvidíte, že tahle investice do vztahu se vyplatí.

7. červenec ve znamení randění


Vzpomínáte si, kdy jste si s drahou polovičkou naposledy užili žhavé rande? Pokud je vaše odpověď záporná, je čas na změnu. Právě 7. červenec je totiž dnem jako stvořeným pro randění. Jestli jste už dlouho na žádné schůzce nebyli, rozhodně se ji nepokoušejte ošidit. Vše musí být dokonalé. Vyberte zajímavou restauraci, kde jste ještě nebyli, a partnera překvapte pozváním s instrukcemi, kam má přijít. Chovejte se tak, jako byste měli první schůzku, nešetřete dotyky a úsměvy. Ozvláštnit můžete i samotný akt společného jezení. Objednejte si třeba jídlo pro dva nebo si svá jídla vzájemně ochutnávejte. Obzvláště si dejte záležet na výběru pití, které partnera naladí na romantické chvíle.. Třeba k sektu si jako sladkou tečku objednejte jahodový dezert nebo čokoládový dortík. Ty jsou napěchovány afrodiziaky, které navnadí partnera na další smyslné pokračování večera. Sousta střídejte s doušky sektu a vychutnejte si společně každou vteřinu vašeho rande.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !