Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První díl seznamovací show Take me out startuje už dnes

14. 09. 2017 | Televizní tipy
Třicet československých děvčat se sešlo na jednom místě se čtyřmi single muži. Ti jsou připraveni udělat cokoliv, aby si získali jejich přízeň. Novou seznamovací show Take Me Out plnou nečekaných momentů, šokujících zvratů i šťastných milostných konců moderuje Jakub Prachař s Milanem Juniorem Zimnýkovalem. Všechno závisí na prvních dojmech.

Některá nemá ráda suchary, další vadí moc velcí frajeři a jiná se nedokáže smířit s malými tajtrlíky. Muži, kteří se chtějí seznámit v zábavné show Take Me Out, musejí obstát v očích 30 největších československých party šelem. Každý z nich má jenom jeden pokus ukázat se v tom nejlepším světle. Komu se to nepovede, může se rychle zesměšnit. Ale když některé z děvčat dopředu odmítne potenciální nabídku na rande, o sobě taky leccos prozrazuje. Z těch, která mají zájem, si nakonec vybírá muž. Ale všechno ještě může zkomplikovat tajná informace. Co když už má některá z dívek dítě? Nebo si nechala uměle vylepšit poprsí? A jak to ovlivní rozhodování, když muž neví, která?

První díl seznamovací show Take me out startuje už dnesMetrosexuál a nevybíravá slova


První díl Take Me Out je plný nadějí, zklamání, šokujících momentů i šťastných konců. Dojde v něm na metrosexuály i značně nevybíravá slova. Jako první se o přízeň děvčat uchází přemýšlivý Mirek. Chtěl by se seznámit se slečnou, na kterou se bude vždycky těšit. Sportovně založený Rišo si hledá babu, která se ničeho nebojí. A nakonec přichází sebevědomý Vojta, aby zjistil, kterého muže by dámy rády. Chce se stát nejlepším moderátorem a překonat i Leoše Mareše. Ale jeho největší láskou zůstává rybaření. Jenomže jedna z finalistek má alergii na ryby! Ani jeden z těchto česko-slovenských single mužů to nebude mít jednoduché! Jak si poradí s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po panu Dokonalém?

Nejoblíbenější seznamovací show světa


Take Me Out je nejoblíbenější seznamovací show světa. Původně britská seznamka je provokativní a veselá, plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře trefených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. Může si připsat na své konto troje zásnuby, dvě svatby a dvě děti. Česko-slovenská verze začíná již 14. září na obrazovkách TV Prima.
Princip zábavné seznamovací show Take Me Out je jednoduchý. Třicet nezadaných žen má jen letmý pohled na to, aby rozhodlo o budoucnosti přihlášených mužů v soutěži, a to prostřednictvím světelné hry.

Pokud se dámám muž stojící naproti zalíbí, nechají svá světla zapnuta a vyvolený postoupí do dalšího kola. Pokud se jim ale z nějakého důvodu líbit nebude, světla zhasnou. V případě, že tak udělají všechny, muž ze hry vypadává a žádného rande se nedočká. Čím déle ale muž vydrží, tím více se o něm dámy dozví. Když se mu podaří úspěšně zdolat tři kola, karty se obrátí a začne si vybírat on. Pokud nakonec jeho vyvolená není proti, dvojice jde na své první rande, na kterém opět nechybí kamery. Diváci se pak vždy v následující epizodě dozvídají, jak to celé dopadlo.

Seznamovací show Take Me Out společnosti FremantleMedia odstartovala v roce 2010 ve Velké Británii, a díky stále větší popularitě a milionům diváků má za sebou už 8 sérií. Formát dosud lokalizovalo 34 zemí po celém světě, včetně USA, Německa, Maďarska nebo Číny. V Indonésii na úspěch show dokonce navázaly spin-off formáty jako Take Him Out či Celebrity Take Me Out. Slovenskou verzi show Take Me Out nabídne televize JOJ svým divákům už letos na podzim.

První díl seznamovací show Take me out můžete sledovat 14.9. 2017 od 22:30 na TV Prima. 


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První díl seznamovací show Take me out startuje už dnes:

První díl seznamovací show Take me out startuje už dnes
První díl seznamovací show Take me out startuje už dnes
První díl seznamovací show Take me out startuje už dnes
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !