Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První dovolená

5. 12. 2010 | Vaše příběhy
S přítelem jsem už nějakou dobu, ale teprve letos v létě jsme vyrazili na 1. společnou dovolenou. Koukali jsme po internetu a nakonec se rozhodli pro Máchovo jezero. Článek nám říkal, že pláž je hned u kempu, což se nám velmi  zamlouvalo. Sbalili jsme stan a vyrazili.

Jaké bylo naše překvapení, když jsme na místě zjistili, že pláž je vzdálená cca 3 km. Ale co, nebudeme si tím kazit dovolenou a procházkou alespoň uděláme něco pro zdraví! První den nám i svítilo sluníčko, vypadalo to, že si volno náležitě užijeme. Nemeškali jsme a hned vyrazili k vodě. Naše dovolená si na nás připravila i jiné zkoušky než jen vzdálenou pláž.

Druhý den nám totiž začalo pršet. Nezbylo nám nic jihého, než strávit celý den ve stanu. Jelikož pršet nepřestávalo a začalo nám zatékat do stanu, byli jsme nuceni přenocovat v autě. Paráda. A další noc jakbysmet, protože stan byl stále mokrý. Dovolená v autě se nám moc nelíbila. A co teď? Sbalit se a jet domů, nebo ještě počkat? Protože jsme měli pobyt v kempu zaplacený na týden a už při příjezdu nám bylo řečeno, že kdybychom odjeli dříve, peníze nám vráceny nebudou, tak jsme se rozhodli počkat.

A vyplatilo se. Další den se počasí umoudřilo. Velké teplo sice nebylo, ale koupat se dalo. Kromě koupání jsme si občas půjčili šlapadlo nebo si zahráli minigolf či volejbal, a to je co říct, protože normálně nejsem moc velký příznivec jakéhokoliv sportu.

Vyrazili jsme také na okružní jízdu parníkem. I přes počáteční patálie jsme si dovolenou přece jen užili. Přišel poslední den, ale odjíždět se nám nějak nechtělo, tak se stalo, že jsme si náš pobyt nakonec ještě o tři dny prodloužili. Byli jsme opravdu rádi, že jsme se při prvních nesnázích nesbalili a neodjeli.

Autor:Maicelinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pláž je hned u kempu ale pod Borným, to je přes jezeroSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
aspoň, že tak..!!! Hodně štěstí při výběru další dovolené!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles