Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

První jarní trapas

20. 04. 2011 | Vaše příběhy
Protože mám velmi ráda teplo, sotva už se letos na jaře ukázalo sluníčko a dalo se říct, že je evidentně teplo, oblékla jsem si vcelku krátkou hadrovou sukýnku, kterou jsem si nedávno pořídila, lehké tričko a jako každé jiné všední ráno jsem vyrazila do školy.

Den začal jako každý jiný. Ve spěchu jsem se nasnídala, namalovala a běžela na autobus. Na zastávce jsem se potkala s kamarády a kamarádkami, které mi sukni okamžitě pochválily. Společně jsme absolvovali cestu autobusem. Probírali jsme, co podnikneme o víkendu a kam vyrazíme. Po doražení do města jsme se rozdělili a do školy jsem pokračovala jen se svojí kamarádkou. Den měl být vcelku nabitý a tak jsme si řekly, že do školy vkročíme s bezvadnou náladou a nic nás neodrovná.

První dvě hodiny se zdály být jako obvykle. Jen jsme psali poznámky, jednu písemku a prostě vše bylo nudné jako vždycky. Hned třetí hodinu, po velké přestávce, jsem si při hodině biologie všimla, že mám roztržené punčochy a rozhodla jsem se, že si je po hodině sundám. Také jsem tak udělala a zdálo se, že bude všechno opět v pohodě.

Jelikož jsem ten den měla pevně dané předsevzetí, že mě nic nerozhodí, měla jsem stále dobrou náladu. Vesele jsem doklusala do třídy, ve které jsem měla další hodinu matematiky. Ze začátku matiky jsme si kontrolovali domácí úkoly, trochu jsem s kamarádkou rušila a byly jsme okřiknuty. Po chvilce opakování látky z poslední hodiny vzala učitelka do ruky svůj notýsek se známkami žáků a všem bylo jasné, že bude zkoušet. Na truc, že jsem vyrušovala, se na mě škodolibě ušklíbla a musela jsem nastoupit před tabuli. Zvedla jsem se ze židličky a šla kupředu. V tom se celá třída začala uchichtávat a špitat. Otočila jsem se a kamarádka jen ukázala na můj zadek. Přetočila jsem svůj pohled na svou sukni a náhle jsem objevila příčinu chechotu ve třídě. Na mé NOVÉ sukni byla přímo na zadku velká skoba. Došlo mi, že se tam udělala zrovna, když jsem se zvedala ze židličky, protože naše židle ve škole jsou většinou otrhané a občas řežou.

Můžu už jen dodat, že jsem se tomu, se vší počestností, začala smát spolu s ostatními a sukni jsem poté vyměnila za šortky z tělocviku. Má dobrá nálada se ještě více prohloubila :-) .

sneck – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sestrenici na svatbe jsem tancila s holym zadkemSmajlík sukne zastrcena za silonkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles