Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První pomoc při náhlých zánětlivých stavech pokožky přichází

13. 11. 2017 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Vyrážka, lišej, kopřivka… Není snad člověka, který by se alespoň jednou za život nesetkal s tímto nepříjemným kožním projevem. Tyto život velmi znepříjemňující stavy se mohou objevit zcela nenadále. Někdy mohou být signálním projevem závažnějších kožních potíží. Zvykli jsme si označovat je jako dermatitidu nebo ekzém.

Tyto termíny totiž označují neinfekční záněty kůže, které nejsou nakažlivé, ovšem dokáží velmi razantně znepříjemnit život. Svědí, pálí a často jsou zarudlé. Co s nimi, když se objeví? Existuje účinná první pomoc?

Vznik dermatitid


Důvodů, proč se různé typy dermatitid objeví, je víc. Mnozí lidé mají k získání tohoto onemocnění dědičné vlohy, další dermatitidy jsou způsobovány vlivy okolního prostředí, v mnoha případech vzniká dermatitida tak, že člověk přijde do kontaktu s alergizující látkou, stačí se jí dotknout, vdechnout nebo ji snít.

Léčba dermatitid


Zbavit se dermatitidy neboli ekzému může trvat několik málo dní, často se však jedná o velmi složitý proces a rozhodně je třeba počítat s tzv. během na dlouhou trať. U onemocnění kůže, kde se prokáže, že je způsobuje určitá látka, je nutné se jí okamžitě vyhnout, u dalších určí způsob léčby dermatolog podle druhu ekzému. K léčbě se často využívá léčebné zdravotní kosmetiky v podobě různých mastí, krémů a gelů.

Vitella Treox




Onemocnění náročné na psychiku


Projevy různých dermatitid nejsou nepříjemné jen od pohledu, trápí postiženého také svěděním či pálením. Některé projevy ekzému trvají pár dní, jiných se pacienti jen těžko zbavují a mohou jimi bohužel trpět dlouhodobě. Po zaléčení nastává klidové období, které je ovšem často vystřídáno opětovným propuknutím potíží. Protože se onemocnění opakovaně vrací, ovlivňuje ve značné míře kvalitu života. Trpí nejen postižený, ale také jeho okolí, a ačkoliv nejde o onemocnění ohrožující člověka na životě, dokáže negativně ovlivnit psychické rozpoložení postiženého jedince.

První pomoc při náhlém propuknutí

nebo zhoršení zánětlivého stavu kůže


Vitella TreoxPro člověka s náhlým propuknutím nebo zhoršením dermatitidy je velmi důležité zmírnit co nejrychleji a nejúčinněji její projevy. Řešením se může stát novinka na českém trhu Vitella Treox - gel na podrážděnou kůži při různých typech dermatitid. Tento zdravotnický prostředek s patentovanou technologií se nabízí jako první výběr při akutním projevu kožní dermatitidy nebo při zhoršení zánětlivých stavů. Podporuje regeneraci a re-epitelizaci podrážděné kůže při různých typech dermatitid. Vitella Treox obsahuje tři účinné látky: unikátní ozonizovaný olivový olej neboli stabilizovaný ozonoid, dále pak tokoferol acetát (vitamín E) a hyaluronát sodný.

Ozonizovaný olivový olej - ozonoid je výsledným produktem patentované formy oxidace olivového oleje. Má protizánětlivé, antibakteriální a antimykotické vlastnosti. Tlumí zarudnutí kůže, bolestivost a svědění, významně podporuje proliferaci kožních buněk.

Tokoferol acetát
jako antioxidant chrání kůži před působením volných radikálů. Spolu s kyselinou olejovou slouží jako stabilizační faktor ozónu v přípravku.

Hyaluronát sodný
podporuje regeneraci kožních buněk a tkání. Je dobře známý také pro své výrazné hydratační vlastnosti. Zvláčňuje kůži, obnovuje její pružnost a schopnost zadržovat v sobě vodu.


Vitella Treox gel není parfemován a neobsahuje parabeny. Jako první pomoc při zhoršení zánětlivých stavů je jeho malé, diskrétní balení velmi vhodné do kabelky, či na cesty. Na postižené místa se aplikuje 2 - 3 krát denně do ustoupení potíží, maximálně však 3 – 4 týdny. Pokud potíže neustupují, je nutné kontaktovat lékaře nebo lékárníka. Orientační maloobchodní cena za 15 ml balení je 175 Kč.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To věřím , já jsem minulý týden asi tři dny nestíhala klikat a snažím se to celou dobu dohnat, ženský tady letí jak rakety... Ale věřila jsem že si tu 400 obhájím... no, je tu hodně lidí tak budu 408.
Obrázek uživatelky
profil
Ja to vzdala pred 2dny a hned jsem klesla o vice jak 200 mist
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkuž jsem skoro bez šance se dostat se na poslední výherní místo.. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil

08. 12. 2017 22:30 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:27 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:23 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:19 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:15 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:12 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:08 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:04 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 22:00 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 21:56 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
08. 12. 2017 21:51 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
Obrázek uživatelky
profil
půl hodiny čekám na kapříka, dočkám se.....?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles