Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První republika II - Díl desátý

10. 11. 2017 | Televizní tipy
Osudy rodiny Valentů zaplétá temná minulost i žhavá přítomnost. Milostné aféry, svár bratrů, vraždy. Premiéra další řady oblíbeného seriálu je tu s dílem První republika II - Díl desátý.

Pro Jaroslava začíná být čím dál těžší držet si tajemství Marie jen pro sebe. Mlčoch při vyšetřování přichází na další a další indicie. Podaří se Jaroslavovi Marii uchránit?

V seriálu První republika II - Díl desátý hrají: J. Vyorálek, J. Koleník, M. Plánková, K. Boková, A. Fialová, V. Polívka, V. Arichteva, S. Majer, P. Batěk, R. Urban, S. Skopal, B. Joura, B. Cmuntová a další. Scénář J. Coufal. Kamera M. Schinabek. Režie B. Arichtev

Objednávky na úpravy aut rostou. Jaroslav chce ve firmě udělat další krok a vyrábět vlastní automobil. Vladimír je opatrnější a rád by nejprve našel dědice Kloudy, kvůli Mechanice. Jaroslav nemůže bratrovi říct, že ho zná, že dědicem je Marie, bývalá Kloudova žena. Marie je v rozpacích. Chce patřit k Jaroslavovi. Ví, že ji chrání, ale přestal projevovat city. Jaroslav ale nemůže dělat víc, než dělá, její tajemství ho hodně ranilo.

První republika II - Díl desátýMlčoch ví, že Klouda byl zabit jinou pistolí, než sám držel v ruce a Freddy ho podle úhlu smrtící rány při rvačce zastřelit nemohl. Do rodiny ale jednu pistoli donesl, má svědka. Jaroslav to přiznává, ale zbraň zapře. Zbavil se jí kvůli bezpečí rodiny. Mlčoch mu nevěří. Marie chce utéct, zmizet, nekomplikovat Jaroslavovi a rodině dále život. Jaroslav ale nesouhlasí. Uklidňuje ji, že Mlčoch na nic nepřijde. Má ji rád, jen chce čas. Irena se chystá na schůzku s matkou poručíka Andrleho, ta ale od nevěsty čekala víc než závodnici. Neodpovídá její představě vzdělané ženy.

Irena ale zaujala obchodníka s auty u vedlejšího stolu. Ten dokáže Irenino závodění ocenit a nabízí jí závodní auto. Von Lippi zjišťuje, že si Jaroslav chtěl omrknout a zjistit slabiny v jeho podnikání. Poslal Fraňka, ten se ale se zlou potázal. Jaroslav mu ovazuje rány. I tak ale na něco přišel, von Lippi se Škvorem rozjel potajmu nebezpečné kšefty. Dokáže tyto informace Jaroslav využít pro svůj nový sen, vyrábět vlastní auto? Vladimír se díky Královi dozvídá, že Klouda mohl mít dítě. A když dítě, tak i ženu. Jaroslav musí jednat.

První republika II - Díl desátý můžete sledovat 10. 11. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První republika II - Díl desátý:

První republika II - Díl desátý
První republika II - Díl desátý
První republika II - Díl desátý
První republika II - Díl desátý
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice