Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První republika II - Díl šestý

13. 10. 2017 | Televizní tipy
Osudy rodiny Valentů zaplétá temná minulost i žhavá přítomnost. Milostné aféry, svár bratrů, vraždy. Premiéra další řady oblíbeného seriálu První republika II - Díl šestý.

Klouda zmizel a s ním i starosti rodiny Valentů. Přichází ale nejedno varování a nakonec i smrt. Vrátil se a tohle je jeho vzkaz? V seriálu První republika II - Díl šestý hrají: J. Vyorálek, J. Koleník, M. Plánková, K. Boková, A. Fialová, V. Polívka, V. Arichteva, S. Majer, P. Batěk, R. Urban, S. Skopal, B. Joura, B. Cmuntová a další. Scénář J. Coufal. Kamera M. Schinabek. Režie seriálu První republika II - Díl šestý B. Arichtev.
 
Magdalena rozjíždí výrobu nového kakaového likéru a bude potřebovat více aut na přepravu. U Škvorů o tom jedná s Vladimírem. Vidí je přitom Klára, a nejen jí připadá, že jsou nebezpečně blízko sebe. Von Lippi podezírá Jaroslava, že má prsty ve zmizení Kloudy, ale Jaroslav je nad věcí. Vystraší ho až pohlednice z ciziny. Vystřelil si z něj von Lippi, nebo je to varování od Kloudy?

První republika II - Díl šestýJaroslav raději nechává povoznictví i domácnost hlídat Fraňkovými lidmi. Marie se chce s Rozárkou přestěhovat od Valentů do malého bytu. Jaroslav to odmítá, není nejvhodnější doba. Irena pochybuje o manželství, jestli není po čase jednotvárné, ale Andrleho miluje. Proto když dostane i v autoklubu od neznámého ctitele růži a šampaňské, je potěšená.

Anderle přichází žádat Irenu o ruku a přináší jí růži. Růže z autoklubu ale od něj nebyla. Na dvoře povoznictví leží mrtvý člověk. Během nočního hlídání ho někdo překvapil. Všichni mají na mysli jedinou otázku. Vrátil se Klouda a toto je jeho vzkaz?

Seriál První republika II - Díl šestý lze sledovat 13. 10. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První republika II - Díl šestý:

První republika II - Díl šestý
První republika II - Díl šestý
První republika II - Díl šestý
První republika II - Díl šestý
První republika II - Díl šestý
První republika II - Díl šestý
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !