Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prvomájová Bohdalka

1. 05. 2011 | Televizní tipy
První dáma českého humoru Jiřina Bohdalová slaví významné životní jubileum. Televize Prima se samozřejmě připojuje k dlouhé řadě gratulantů a oslavenkyni věnuje první květnový večer. Speciální večer jako poctu Jiřině Bohdalové diváci uvidí v neděli 1. 5. od 20.00 hodin.

Jako první se představí dokument o této přední české herečce pod názvem Bohdalka je NAŠE a hned po jeho skončení uvede Televize Prima oblíbenou komedii Ženy v ofsajdu. Pánové Genzer se Suchánkem pro tento speciální večer galantně uvolní místo dámě – nová soutěžní hra Máš minutu! se divákům vrátí hned následující neděli.

První dáma českého humoru Jiřina Bohdalová se představí divákům v narozeninovém dokumentu Televize Prima, nazvaném Bohdalka je NAŠE, natočeném speciálně k jejímu životnímu jubileu. Dokument zachycuje její životní pouť ve znamení hvězdných výšin i těch nejtvrdších pádů. Za osmdesát let dosáhla nejvyšších hereckých met a popularity. Unikátní dokument se společně s herečkou vypraví nejen do jejích vzpomínek, ale i na řadu zásadních setkání s jejími nejbližšími! Co o Jiřině říká její sestra Jaruška, kterou jsme navštívili doma ve Švédsku? Jak na slavnou komičku vzpomínají čeští krajané v čele s oscarovým režisérem Milošem Formanem, za nimiž se vypravila do New Yorku? A kdo všechno dorazil na školní sraz jejího ročníku DAMU po téměř šedesáti letech? O Jiřině Bohdalové a jejím životě dále vyprávějí její dcera Simona Stašová, Petr Nárožný, Vlasta Chramostová, Václav Vorlíček, Iva Janžurová, Jiřina Jirásková a mnozí, mnozí další.

Že je Jiřina Bohdalová opravdu skvělou herečkou, potvrdí na Primě ještě tentýž večer. Diváci by si neměli nechat ujít oblíbenou komedii režiséra Bořivoje Zemana Ženy v ofsajdu (1971). Příběh o příhodách vedoucího holičsko-kadeřnické provozovny, který je ve svém volnu neohroženým fotbalovým rozhodčím. Jeho staromládenecký život mu komplikují vdavekchtivé kolegyně.

Další neděle 8. 5. je již beze změn a na obrazovky Televize Prima se ve 20.00 vrátí duo Richard Genzer a Michal Suchánek a zábavná soutěžní show Máš minutu! Hned po jejím skončení bude řešit další případ rozvodový právník Mayer (Pavel Kříž) ze seriálu Aféry.





Zdroj:Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !