Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psí svačinka pro synka

9. 10. 2010 | Vaše příběhy

Bylo to poprvé, co jsme zajeli ke kamarádovi Ludvíkovi na chatu. Já, manža a náš tehdy asi roční synek Gábísek. A kamarád měl na chatě pro změnu ještě manželku a malého černého jezevčíka Kima. Gábísek si s Kimem od začátku rozuměl. Honili se spolu a brzo se naučil házet mu hračky.

Bylo chvíli před obědem a Kim začal najednou tak zvláštně kňourat. „Aha, to on už asi nemá granule,“ zvedl se Ludvík a doplnil hladovému pejskovi misku. My si dali v klidu oběd – pečené kuřátko s opečenou slaninkou. Pro Gábíska jsem uvařila extra dětskou porci, ale nechtěl o jídle ani slyšet. Řekla jsem si, že je v novém prostředí, tak ho přece nebudu nutit. Takže jsem ho nechala v klidu si hrát a uvařila kafe. Vypili jsme ho, snědli k němu výtečnou bábovku a pak jsme šli na procházku a Kima si vzali s sebou.

Trochu jsme se venku zdrželi a já vytáhla na svačinu nějaké sušenky. A Kim hned začal loudit. „No fuj!“ okřikl ho Ludvík a my se divili, co se děje, protože Kim byl vždycky dobře vychovaný a jídlo nikdy neloudil.

Doma jsme si všimli, že i druhou misku granulí Kim sežral, takže jsme už vůbec nechápali, co ho to na procházce popadlo. Asi je nervózní z nových lidí, shodli jsme se. Večer jsme si udělali príma večeři – obložené chleby a Kimovi dosypali granule, ať má na ráno. Ale když jsem šla najít Gábíska a usadit ho ke stolu, nestačila jsem se divit. Hádáte správně. Seděl u misky s Kimovými granulemi a cpal se jako o život.

V tu chvíli mi došlo, proč nechtěl celý den nic jíst a Kim se zase neustále tvářil příšerně hladově. Když jsem Gábíska od misky brala, spustil nehorázný řev a Kim se rozštěkal, načež se ve dveřích objevil manža a bystře pochopil situaci: „Tak mu to nech, když už to dneska měl dvakrát. Vždyť se neotráví.“ No, opravdu. Neotrávil se a dokonce večer nechtěl ani sunar a spokojeně spal. Jen Kimovi jsme misku s granulemi příští ráno strčili za dveře a od té doby jedl Gábísek zase normálně.

A při příští návštěvě zase Gábísek ochutnal sušené ryby pro Ludvíkovu kočku a jednu naši známou z toho málem trefil šlak. Ale to už je zase jiný příběh…



Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
syn si ho také dal. Je to pořád lepší než "pochoutka", kterou si před lety dala neteř. Byly jí asi 2 roky a pod stromem našla spadlé holátko. Nestačila ho naštěstí rozkousat, protože jí viděla babička a zavčasu jí ho z pusy vyndala.
Obrázek uživatelky
profil
Strava pro psy je prý skvěle vyvážená a neustále kontrolovaná, skoro jako strava pro batolata. Smajlík
Hlavně, že pejsek synka nepokousal. Jsou i takoví, kteří by to udělali, jakmile by jim dítě sáhlo na misku.
Obrázek uživatelky
profil
No, v tomto případě mám asi svoje dvě já.., to první říká fuj, - a vůbec, jak se to mohlo stát a to druhé ....SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík - je to život! Nic se nestalo, ne? Akorát možná byl pejsek trošku hladovej...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles