Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Psí svačinka pro synka

9. 10. 2010 | Vaše příběhy

Bylo to poprvé, co jsme zajeli ke kamarádovi Ludvíkovi na chatu. Já, manža a náš tehdy asi roční synek Gábísek. A kamarád měl na chatě pro změnu ještě manželku a malého černého jezevčíka Kima. Gábísek si s Kimem od začátku rozuměl. Honili se spolu a brzo se naučil házet mu hračky.

Bylo chvíli před obědem a Kim začal najednou tak zvláštně kňourat. „Aha, to on už asi nemá granule,“ zvedl se Ludvík a doplnil hladovému pejskovi misku. My si dali v klidu oběd – pečené kuřátko s opečenou slaninkou. Pro Gábíska jsem uvařila extra dětskou porci, ale nechtěl o jídle ani slyšet. Řekla jsem si, že je v novém prostředí, tak ho přece nebudu nutit. Takže jsem ho nechala v klidu si hrát a uvařila kafe. Vypili jsme ho, snědli k němu výtečnou bábovku a pak jsme šli na procházku a Kima si vzali s sebou.

Trochu jsme se venku zdrželi a já vytáhla na svačinu nějaké sušenky. A Kim hned začal loudit. „No fuj!“ okřikl ho Ludvík a my se divili, co se děje, protože Kim byl vždycky dobře vychovaný a jídlo nikdy neloudil.

Doma jsme si všimli, že i druhou misku granulí Kim sežral, takže jsme už vůbec nechápali, co ho to na procházce popadlo. Asi je nervózní z nových lidí, shodli jsme se. Večer jsme si udělali príma večeři – obložené chleby a Kimovi dosypali granule, ať má na ráno. Ale když jsem šla najít Gábíska a usadit ho ke stolu, nestačila jsem se divit. Hádáte správně. Seděl u misky s Kimovými granulemi a cpal se jako o život.

V tu chvíli mi došlo, proč nechtěl celý den nic jíst a Kim se zase neustále tvářil příšerně hladově. Když jsem Gábíska od misky brala, spustil nehorázný řev a Kim se rozštěkal, načež se ve dveřích objevil manža a bystře pochopil situaci: „Tak mu to nech, když už to dneska měl dvakrát. Vždyť se neotráví.“ No, opravdu. Neotrávil se a dokonce večer nechtěl ani sunar a spokojeně spal. Jen Kimovi jsme misku s granulemi příští ráno strčili za dveře a od té doby jedl Gábísek zase normálně.

A při příští návštěvě zase Gábísek ochutnal sušené ryby pro Ludvíkovu kočku a jednu naši známou z toho málem trefil šlak. Ale to už je zase jiný příběh…



Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
syn si ho také dal. Je to pořád lepší než "pochoutka", kterou si před lety dala neteř. Byly jí asi 2 roky a pod stromem našla spadlé holátko. Nestačila ho naštěstí rozkousat, protože jí viděla babička a zavčasu jí ho z pusy vyndala.
Obrázek uživatelky
profil
Strava pro psy je prý skvěle vyvážená a neustále kontrolovaná, skoro jako strava pro batolata. Smajlík
Hlavně, že pejsek synka nepokousal. Jsou i takoví, kteří by to udělali, jakmile by jim dítě sáhlo na misku.
Obrázek uživatelky
profil
No, v tomto případě mám asi svoje dvě já.., to první říká fuj, - a vůbec, jak se to mohlo stát a to druhé ....SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík - je to život! Nic se nestalo, ne? Akorát možná byl pejsek trošku hladovej...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles