Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Psychologický román Polibek

26. 07. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Polibek
Autor: Petr Novotný
Nakladatelství: Nová Forma
Vázaná vazba nově i jako e- kniha 2014
Rok vydání: 2013 / 2014
Počet stran: 215
Cena: 350 Kč

Tuto knihu nemusíte brát do rukou s neochotou, nemusíte jí číst, pokud však nejste s láskou na štíru, jako jsem byl i já. Tato kniha je dar, vyznání, pravda přetrvávající věky věků, můžete se z ní poučit i naučit znovu milovat, kdo se však chce nenávisti zříct a přestat se bát a začít milovat, je tato kniha právě pro Vás. Nechte se ztrhnout každodenním citem přetrvávajícím v nás, od dětství přes dospělost a někdy až do stáří ke sklonku smrti, ten cit je láska, mnohdy nenáviděná jindy postrádaná. Někdy láska začíná letmým pohledem, nebo z dlouholetého kamarádství, jindy jediné necudné noci, ale všechny varianty pojí jedno a to polibek.

Kniha Vám odhalí tajemství, jaká znala jen naše babička. Vztahy, milostné trojúhelníky i manželství si můžete prožít sami, avšak tato  kniha  Vám poradí jak se v zamilovaných situacích chovat. Dílo vypráví o obyčejném páru s obyčejnými životními zkušenostmi, ale tentokrát vše díky znalosti chemie svého těla můžete zvítězit nad nejbolestivější láskou i rozvodem. Každý byl jednou uchvácen láskou svého života, ale znát chemické pochody ve svém těle, nikdy by jste si sami neublížili tíhou nevydařené lásky.

Psychologický román PolibekDílo je psáno jednoduchou formou. Z první poloviny je psána z pohledu muže a v průběhu děje ze strany ženy.  Z díla se čtenář naučí, že znát sám sebe je úspěch ke všem zkroušeným chvílím a nevydařeným snahám se opět zamilovat. Kniha vtipně pojednává o rozchodu milenecké dvojice jež žije odlišné životy, avšak v průběhu děje je osud svede opět dohromady.  Tentokrát to pro ně nebude jednoduché, neboť reálný život a vše co s ním přichází narušuje jejich sepětí v jeden vztah.

Milenecká dvojice se během několika let potýká s běžným životem, jako je rozchod, rozvod, smrt blízkého člověka, na tyto city existují jednoduchá vysvětlení a ty jsou skryty v nás, ve znalosti chemie. Potom se tíha bolesti nese snadněji a lépe se naše pocity dají pochopit. Každá kapitola je v díle zakončená básní s ilustrací, jež uvede čtenáře do klidné, vyvážené formy, aby byl připraven na další kapitolu.

O autorovi knihy Polibek:


Petr Novotný
je přední vlasový stylista a také uznávaný umělec, který je zprostředkovatelem nejnovějších modních a designových trendů, navrhů grafiky, maleb, ilustrací a kreativního myšlení. Každoročně pořádá výstavy obrazů svých děl, přehlídky či jiné prezentace jak na tuzemském, tak i na zahraničním území. Dříve již publikoval dvě knihy a to pohádku Mezi světy a román Lhářka.


Knihu Polibek koupíte v knihkupectví a jako e-knihu také na internetových stránkách StahujKnihy.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !