Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Půjčka pro nezaměstnané

1. 10. 2017 | Finance
-Komerční sdělení-

Výpadek příjmů může zasáhnout každého občana České republiky. Pokud máte nějaké úspory můžete žít z nich, ale pouze dočasně. V krajních případech vám může pomoci rychlá půjčka bez příjmů. Žádost o tuto službu je zcela zdarma a zabere vám pouze pár minut.

Stačí navštívit web, kde si zvolíte o jakou sumu máte zájem a na posuvníku nastavíte dobu splatnosti. Většinou se jedná o krátkodobý úvěr do 30-ti dnů. V případech, kdy nejste schopni zaplatit včas si můžete prodloužit dobu splácení až o několik desítek dnů. Následně vyplníte krátký formulář, kde je nutné vypsat email, mobilní číslo a většinou číslo účtu (pokud se nejedná a peníze na ruku). U zdroje příjmu můžete samozřejmě vybrat "nezaměstnaný" pokud máte jiné příjmy: zaměstnání, sociální dávky, důchod, rodičovský příspěvek nebo jiné můžete je také uvést. Po odeslání nezávazného formuláře budete kontaktováni do několika minut o výsledku.

půjčka pro nezaměstnanéVýhody online půjček


Mezi výhody nebankovních úvěrů můžeme zahrnout především rychlost, která je při poskytovaní takovéto služby klíčová. Dalším plusem je, že takzvané online půjčky bez registru jsou poskytované bez náhledu do registru dlužníků, i když do něj některé společnosti nahlíží nemusí to ještě znamenat, že bude žádost automaticky zamítnuta. Administrace je většinou jednoduší než v bance, kde musíte vystát dlouhou frontu a pokud je váš příjem nízký žádost se zamítá.

Ne každá rychlá půjčka ihned musí být výhodná, protože v České republice poskytuje nebankovní produkty stále dost společností. Hlavní kritéria, která by vás měla zajímat je především úroková sazba, výše RPSN a to, zdali se dá půjčka předčasně zdarma splatit. Pozor na skryté poplatky za vyřízení a vedení úvěru. Je velmi důležité jak se k takovémuto závazky staví dlužník, pokud ignoruje splácení a vědomě se vyhýbá zodpovědnosti nemůže logicky dopadnout dobře. Je na každém z nás si zvolit, zda je pro nás půjčka bez příjmu vhodná nebo ne.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
http://www.ermail.cz/link/TmYmNl2jJJTV7mX2lVTmcYVAJJmVAeeJ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles