Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pusťte lak na vaše nehty! A hodně pestrý, je přece podzim!

18. 10. 2014 | Krása
Jestliže vás popouští s příchodem podzimu dobrá nálada, lehce a spolehlivě vám ji vytrhne krásný, lesklý, nebo třeba lak s perletí! Stačí vybrat si barvu, která se vám líbí a odít do ní vaše nehty!

Bohatá nabídka laků na nehty

Ať už si vyberete kteroukoli drogerii, najdete v ní bohatou nabídku laků na nehty. Některé nabízí i skvělé pomůcky ke zdobení nehtů, které vám pomohou k originálním a jedinečným nehtům. Trendem dnešních dnů jsou kupříkladu nehty posety korálky. Nebo lépe řečeno droboulinkými kuličkami. Musíte si je pořídit zvlášť a pak už nezbývá nic víc, než nalakovat nehet a pořádně jej “omáčet“ v kuličkách. Tímto způsobem neupravujte všechny nehty, stačí jeden na ruce, nebo třeba dva, nahodile zvolené. Kupříkladu ukazováček a prostředníček.

Pusťte lak na vaše nehty! A hondě pestrý, je přece podzim!Slaďte se

Jestliže se denně oblékáte do trendy kousků, nesmí vám krásné a slušivé nehty chybět! Barevné kombinace jsou pestré a ať už potřebujete zelenou, žlutou, nebo červenou, každá barva se může stát vaším skvostem! Vybírejte ale spíše ty barvy, které k vám pasují a v nichž nevypadáte příliš bledě, nebo vyzývavě.

Barva pro letošní rok

Je dobré vědět, která barva je tou nej pro letošek. Je jí barva lila a všechny její tmavé, světlé, lesklé, matné i zářivé varianty. Lila je skutečně padnoucí všem, i mužům, stačí vybrat ten správný odstín! Jestliže si koupíte lak na nehty v barvě lila, získáte lak a krásný doplněk, který vám letos skutečně padne.

Nesmuněte, že končí léto a vyberte si také svůj lak na nehty, který vás vystihne a který vám dodá jiskru. Uvidíte, že budete mít mnohem lepší náladu! Nemusíte jej kombinovat s outfitem, který máte právě na sobě. Barvy a barevnost jsou v módě, tak proč se jim vyhýbat? Hnědé s béžovými korálky, růžové s fialovými čárami nebo třeba bílé postříbřené stříbrnými paprsky. To a mnohé další vám spraví náladu.


Zdroj, foto: Beznyzivot.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !