Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Q-Link – povolený doping světových golfistů přichází do Čech

29. 10. 2007 | Nemoci
Unikátní technologie kvantové fyziky přináší psychickou stabilitu, energii, koncentraci a duševní harmonii.

Q-Link je moderní prostředek pro harmonizaci energie živých organismů, založený na technologii Sympathetic Resonance Technology (SRTTM). Čtvrt století výzkumů v oblasti kvantové fyziky, které vedly k hlubšímu porozumění energetickému poli a subtilním silám, přinesly zrod Q-Linku, speciálního přívěšku a dalších produktů, které dokáží vyladit vnitřní energii organismu na optimální úroveň. Výzkumy i autentické výpovědi uživatelů Q-Link potvrzují zvýšenou odolnost v zátěžových situacích, příliv energie, větší koncentraci a intenzivní pocit životní pohody. Q-Link působí neustále. Bez ohledu na to, čím se právě zabýváte, navozuje harmonii vašeho těla i mysli. S úspěchem jej využívají ti nejlepší golfoví hráči světa pro udržení emocionální stability a vitality po celou dobu hry. Příznivce Q-Link však najdeme také mezi vrcholovými manažery, atlety, rockovými hvězdami apod.

Q-Link Dosud byla zaznamenána a výzkumy ověřena řada pozitivních účinků, které má Q-Link na lidský organismus:
- Koncentrace a psychická vyrovnanost
- Klidný a kvalitní spánek
- Pocit životní pohody
- Příliv energie
- Zmírnění pocitů úzkosti
- Menší výskyt bolestí hlavy
- Snížení únavy vznikající v důsledku překročení časových pásem ("jet-lag")

Proč mít Q-Link ?
Q-Link je postaven na technologii SRT™. Je-li sympatetický rezonátor aktivován, povzbuzuje nebo vyvolává kondenzované toky zušlechtěných subtilních energií do prostoru, v němž se nachází osoba, která Q-Link nosí. Náš rezonátor se energeticky sdruží s nositelem Q-Linku a oba systémy se navzájem v procesu pozitivní aditivní zpětné vazby posilují.

Q-Link Sympatetický rezonátor poskytuje stabilní a souvislý přítok subtilní energie do těla osoby, která Q-Link nosí. Tak se stává nositel stabilnějším a koherentnějším. Člověk se dostane do nového, logicky skloubeného řádu s nižším základním vnitřním šumem. Každá surová, relativně chaotická vnitřní energie, která by mohla působit proti fungování systému, je podstatně redukována.

To nositele a jeho vnitřní dynamiku upevňuje a zajišťuje menší pravděpodobnost toho, že vnitřní šum bude destabilizovat inherentní a žádoucí funkční stav celého systému. Nositel funguje s větší vnitřní integritou, je lépe chráněn před odčerpáváním energie způsobeným vnějšími činiteli.

Q-Link Jestliže byl nositel před aplikací SRT™ ohrožován a vyčerpáván únikem energie, pak byl i jeho systém přepínán, a to vedlo k únavě a dysfunkci. Vinou oslabení signálu a zvýšení šumu byl jeho systém náchylný k selhávání. SRT™ nemůže vrátit zpět mechanické systémy, které jsou ve fázi rozvratu, může však redukovat šum a tudíž zpomalit nebo v některých případech zabránit rozvratu biologických systémů.

Aplikování SRT™ na člověka má za následek sladění sympatetického rezonátoru s energetickými stavy, životně důležitými pro biologický systém. Toto sladění směřuje k obnově biologického systému a zvýšení jeho výkonnosti. Interní dynamismus systému se upevní, zlepší a udržuje se na potřebné úrovni – a to tak dlouho, dokud je ve vzájemném souznění spojen se sympatetickým rezonátorem.

Řečeno prostě, sympatetický rezonátor stimuluje nebo podněcuje jevy či systémy k tomu, aby byly něčím více, než dosud:

Za přítomnosti sympatetického rezonátoru dynamický energetický systém lépe funguje a podává vyšší výkon s nižší intenzitou šumu, netrpí tolik vyčerpáním a plýtváním energie, které je způsobeno vnějšími silami nebo událostmi.

Q-Link je nabíjen energií svého nositele. Zlepšuje a znásobuje ochranný obal, který si tělo přirozeným způsobem vytváří.

Zdroj: www.q-link.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To je pěkná krávovinaSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jako včechny ty kameny, magnetické náramky apod... kdo tomu věří, tomu to třeba pomůžeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dá se tomu věřít? není to jen další marketingový tah jak dostat z důvěřivců peníze?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles