Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radujme se z maličkostí!

21. 04. 2011 | Zajímavosti
Hanka Justýna je dobrou duší Věštírny Květy Fialové, ráda a často si telefonuje s jejími klienty. Jak se ale sama dostala k věštění? Přišlo to už v mládí v rodině, nebo díky vlastnímu objevování?

Přišla jsem k tomu už v mládí, v patnácti letech, protože babička byla bylinkářka a kartářka. Od svých osmnácti se taky kamarádím s naší věštkyní Reginou, která mě zasvěcovala dál a dál. Ve své podstatě mě ze všeho nejvíc zajímá psychologie. Když se bavím s lidmi, velice ráda se jim plně věnuji.

Máš hodně práce, ale přitom i svoje zázemí, že?

Momentálně bych v ničem ani neměnila, jsem spokojená, se svým manželem žiju 26 let. Zrovna mám i další radost, z Vysočiny jsem si čerstvě přivezla nového pejska. Původně jsem nemohla mít ani toho prvního, kvůli svému pracovnímu vytížení. Krásné období prožívám i proto, že moje sestra čeká navíc miminko, na ně se opravdu těším. Po přestěhování bydlíme vedle obory v Uhříněvsi. Věštírna KvětyFialovéTřikrát denně chodím s pejskem do lesa a brzy začnu i s tím druhým, se štěnátkem. Práce mě naplňuje, nějak se ale musím i nabíjet, odreagovat, takže mám svůj strom, který tam objímám. Když se cítím unavená, hodiny poslouchám relaxační hudbu a čtu esoterické knihy, to mě nabíjí stejně. Pak zase vím, že dobře poradím svým klientům.

Pracuješ hlavně s kartami. Jakým způsobem vykládáš přes video a telefon, co ti je jako věštkyni blízké?

Pracuji nejen s kartami, ale i s kameny nebo bylinkami. Záleží především na tom, co chceme s klientem objevit. Něco děláme přes telefon, něco dalšího už soukromě. Mému srdci nejbližší jsou mariášové karty, protože se mnou nejvíc "komunikují", působí na mou intuici. K nim vykládám i zlatý tarot, žolíkové a andělské karty. Ty už jsou pro mě spíš jenom doplňující, ale mám je u sebe ráda.

Máš i nějaké speciální, svoje kartičky? Používáš talismany?

Už spoustu let mám jako talisman bílou kočku. Samozřejmě, že je celá plyšová, protože by asi moji pejsci, mopslíci Čikoušek a Charlie v bytě živou kočku nepřijali. Zvláštní karty mám po své babičce, jsou staré sto let a proto si jich vážím, mě a klientům vyvěštily už mnoho zajímavého. Používám taky karty vlastní výroby s vybranými obrázky z internetu. Patří spolu se zlatým tarotem a mariášovými kartami do mé oblíbené, základní trojice.

Jaké silné zážitky máš s klienty Květiny Věštírny? V čem jim nejčastěji a nejraději pomáháš, co od tebe chtějí slyšet nejvíc?

Věštírna Květy FialovéPráci ve věštírně miluji a hrozně mě naplňuje. Potřebuji kontakt s lidmi, přes telefon i přímo fyzický. Klienti ode mě chtějí slyšet o široké škále otázek, nejvíc ale o vztazích, rodině a financích. Provádím i náhled jejich zdravotního stavu. Ve speciální tabulce, vytvořené podle znamení vidím jejich problém "vypíchnutý". Pokud klient chce, doporučím mu bylinky a zvláštní kúru přímo na míru. A poslední ze silných zážitků? Volala mi úplně zoufalá paní na mateřské se dvěma malinkými dětmi. Manžel se zamiloval do sousedky, ale podle mě šlo jen o vzplanutí. V kartách jsem viděla, že paní provedla v partnerství spoustu chyb, hlavně ho pořád uháněla otázkami. Zoufalí lidé však dělají zoufalé činy. Takže jsem jí zklidnila a přesvědčila, ať sama u sebe udělá proměnu. Proto se šla upravit ke kadeřníkovi a jeden večer nebyla úmyslně doma, i když odešla jen na benzínku. Stala se vzácnou a to zabralo, manžel se k ní vrátil a dali vztah zpátky dohromady. Několikrát jsme si volali a paní je dnes šťastná, snad jim to vydrží.

Fascinují tě bylinky. Co s nimi provádíš, můžeš kromě přímého styku s lidmi  nějak pracovat v Květině Věštírně s bylinkami na dálku? Nebo to vůbec nejde?


Pravda, každého klienta to nezajímá. Když ale v kartách vidím, kde má člověk problém, dokážu ho bylinkami vždycky navést správně. Samozřejmě že nejsem lékař, bylinkami se však snažím zlepšit klientovu situaci. Jejich vlivy jsem vyzkoušela sama na sobě, i na rodině a jenom předávám dál své znalosti. Jsem diabetička, měla jsem vysoký cukr v krvi a za pomoci bylinek jsem si ho během tří měsíců snížila až na normální hladinu. Pořádně jsem si vyzkoušela, že podobně zafungovaly i na můj krevní tlak. Klienti je tedy rádi vyzkoušejí i proto, že sama vím, jak pomáhají. Ráda si je trhám, preferuji tedy české bylinky, aby lidem byly dostupné v lese, na louce nebo zahrádce. Miluji např. první jarní kopřivy a neustále se prolévám jejími odvary. Naše bylinky můžu jenom doporučit, nemohou nikomu uškodit.



Zajímá tě otázka zdraví. Jak s tím korespondují karty, kde je základní hranice, jak radit lidem o zdraví? Co se říkat může a co ne?

Jako první věc každému říkám, že musí jít nejdřív k lékaři, opravdu jsem pouze doplňkem. V ohledu zdraví taky vůbec nikoho nestraším. Když vidím, že paní má potíže s ledvinami a přitom i vztahový problém, poradím, co pít. Především jí ale řeknu, co změnit v ohledu myšlení, to se v kombinaci vždycky ovlivní. Všechno totiž nosíme ve své hlavě, i když naše pochopení trvá po delší dobu. Když je totiž člověk nespokojený, přenáší se to i do zdraví, hlavně pokud si ho nevšímá. Sama jsem bývala hodně nemocná a k radám ve věštění mě tak nejvíc zavedl vlastní osud. K duchovnu jsem si našla osobní cestu. Víc jsem se tak zajímala o druhé a pak jsem lépe přistupovala k sobě, i lidem. Když funguje spokojenost a láska, je duše šťastná a od ní se zdravotní stav odvíjí.

Jak jsi spokojená se svým vývojem jako věštkyně? Co tě táhne dál? Máš pocit, že se v Květině Věštírně upřímně realizuješ?

Myslím, že se realizuji stoprocentně. Práce mě baví, naplňuje a přitom žene, abych jí prováděla stále víc. Snažím se zlepšovat, pořád se učím a čtu spoustu knih. Uchvátila mě i automatická kresba, do které bych se chtěla víc ponořit, abych si byla jistá a tak uměla lépe radit v ohledu zdraví. Zdokonaluji se i ve čtení z kávové sedliny. V tom se nacházím a pak uplatňuji ve vztahu ke klientům-vyberu jim lépe změny, které potřebují. A hlavně, člověk by se měl víc radovat z maličkostí. Být spokojený, i když prší, vnímat zkrátka samozřejmosti. Každý večer a ráno poděkuji vesmíru, není totiž automatické, že se člověk probudí, funguje a dojede autem domů zdravý. Nad tím by se měli všichni zamyslet, podstatné je ale se mít rád.

Větírna Květy Fialové

Nedávno proběhl úspěšný festival Esoterika
. Pozvala bys čtenáře, kromě jejich možnosti telefonovat do Květiny Věštírny, i k dalším akcím?

Věštírny Květy Fialové pořádá festival v Lysé nad Labem. Od 14. do 17. července tam přijede náš úžasný tým, zvu tedy všechny, aby se na nás přišli podívat. Myslím, že jim to přinese zážitek, v okolí všechno zavoní a hlavně všichni budeme připravení poradit. A na to se těšíme.


Rozhovor s Hankou Justýnou Aubrechtovou pro Chytrou ženu připravil David Ašembryl.


Dne 21. 4. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Radujme se z maličkostí!:

Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
Radujme se z maličkostí!
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nenašla jsi ji, protože tu není, nějak na tebe zapomněli a vynechali tě a to jsi položila otázku včas v 15.27 hod, tak snad se příště odpověďi dočkášSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
prosím odpovíte mi ještě na tu druhou otázku? děkuji, hledám ji a nemůžu ji najít
Obrázek uživatelky
profil
mockrát děkuji za odpověď, ale stejně jsem se nedozvěděla, zda ty štěňata čeká nebo né, tak hold musíme na ultrazvukSmajlík nebo to mám chápat že je opravdu čeká?
Obrázek uživatelky
profil
mockrát děkuji za odpověď
Obrázek uživatelky
profil
fenka je teď hodně nervózní, musíte jí uklidňovat od stresu, když to provedete teď, nebude problém později s dovolenou. Doma jí uklidní levandule a jasmín. Plodnost je dobrá, ale neměla by teď pobývat příliš venku a v průvanu, je náchylná na průdušky a plíce
v červnu jí bude opravdu skvěle
pejsek je trochu nesvůj a právě jí znervózňuje, stačí když budou asi týden od sebe
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles