Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rak - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


Milí Raci, horoskop na rok 2018 vám slibuje rok plný změn. Mnozí z vás neprožívají snadné období už od roku 2016, ale v roce 2018 se vám výrazně uleví. Do vašeho života vstoupí šťastné náhody a budete zažívat změny ve všech oblastech života, z nichž některé budou zcela zásadní. Horoskop také ukazuje, že jedinci narození v tomto znamení učiní důležitá rozhodnutí, ke kterým se schylovalo již delší dobu. Vnímaví jedinci pochopí, že není čas na vyčkávání, a pokud si hned od počátku roku budou více věřit a důvěřovat svým schopnostem, vše se bude dít v jejich prospěch. S pocitem radostného očekávání se odevzdejte optimistické náladě, obavy o budoucnost nejsou na místě. Klid a mír ovládne váš život po celý rok 2018!
 


Rak

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Začátkem roku se vám může zdát, že musíte pracovat víc, než kdykoliv předtím. Částečně je to tak. Po celý rok bude pracovní zátěž skutečně větší, ale to jen proto, že se vám blýská na lepší časy. Úkolem Raků v tomto roce je rozeznat příležitosti, které by měli využít. A nutno říct, že jimi budou doslova zahrnuti. Zbavte se pocitu nejistoty a začněte si víc věřit. Mějte oči otevřené, vyhledávejte nové kontakty a nezapomeňte být za každou novou šanci vděční. Dávejte si ale pozor na dodržování termínů, abyste něco nepropásli. Někdo z vaší blízkosti by toho rád využil v boji proti vám. Určité komplikace se mohou objevit na podzim, ale nebojte se, postupem času sami oceníte pozitivní přínos nepříjemných okamžiků pro vaši budoucnost.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Nepatříte k marnotratným lidem, spíše jste skromní a s penězi dokážete skvěle hospodařit. Rok 2018 vám bude celkem přát, ale na větší finanční příjmy si budete muset ještě počkat. Vždy se snažte myslet trošku dopředu a šetřete si peníze do zásoby. Alespoň s nějakými úsporami vás nečekané výdaje tolik nezaskočí a ušetříte si spoustu stresu. Pokud se rozhodnete půjčit či darovat peníze, zjistěte, komu vlastně pomáháte. Někdy podlehnete dojemnému příběhu a vaše soucitná duše na to může doplatit.
 

Zdraví

Péče o zdraví vlastní a svých blízkých zaujímá přední místo v žebříčku vašich hodnot. I když celkově budete v poměrně dobré kondici, nepodceňujte preventivní prohlídky a první příznaky nemocí. Nezapomínejte pravidelně odpočívat. Dlouhá a chladná zima bez sluníčka se podepíše na vašem psychickém zdraví a mohou hrozit špatné nálady, v nejhorším případě až deprese. V letních měsících bude ideální čas shodit několik kilogramů. Pokud takové rozhodnutí už dlouho odkládáte, pak vězte, že právě v létě je k tomu ideální čas. Na konci roku se o vás bude pokoušet nachlazení. Vraťte se k moudrosti našich předků a zkuste na nachlazení vyzrát s pomocí bylinek a dalších přírodních prostředků.

Láska a vztahy

Raci jsou velmi citliví a mají výjimečnou vlastnost naslouchat přátelům. Jen si dávejte pozor, aby těch "přátel", co budou potřebovat pomoc, nebylo až příliš. Mohli by vám zbytečně vysávat energii. Předpověď pro Raky týkající se lásky v roce 2018 není snadná. Buď budete nejšťastnější dvojicí na světě a budete mít pocit, že nic lepšího ani nemůže existovat, nebo se naopak začnete řítit k hořkému konci. Vše záleží jen na vás a na rozhodnutích, které v tomto roce uděláte. Na jaře a začátkem léta potkáte důležitou osobu z minulosti, která vás v mnohém ovlivní. Pokud partnera nemáte, pak je rok 2018 pro vás tím nejvhodnějším, čeká vás setkání s osudovou láskou.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Nešťastné vzpomínky, smutek a výčitky za špatná osobní rozhodnutí vám brání žít plnohodnotným životem. Minulost je pryč, je uzavřená a nelze na ní nic změnit. Nevracejte se stále do minulosti, uvolníte tím místo novým zážitkům a spokojenějšímu životu.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Nekoukejte se na to, abyste byli lepší než druzí, ale koukejte na to, abyste byli lepší než včera.


Rak- horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !