Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rakuten Viber přichází u příležitosti dne svatého Valentýna se zábavnou kampaní plnou lásky

14. 02. 2020 | Svátky
-Komerční sdělení-

Uživatelé ale budou mít možnost šířit lásku i v následujících měsících



Rakuten Viber, jedna z předních komunikačních aplikací na světě, startuje kampaň jejímž posláním je šířit a oslavovat lásku mezi uživateli po celém světě. 
Kampaň odstartuje na den svatého Valentýna, bude ale pokračovat i v dalších měsících a komunikovat tak lásku nejen mezi partery, ale také mezi přáteli, rodinou nebo dokonce mezi úplnými cizinci. Kampaň poběží v dvanácti zemích Evropy, kde má komunikační aplikace Viber miliony uživatelů, kteří tak budou mít možnost vytvářet a sdílet digitální přání plná lásky.
Rakuten Viber
“Rakuten Viber dává uživatelům možnost vyjadřovat své city s pomocí zábavných nástrojů. Věříme, že jedno zaslané přání plné lásky povede k další komunikaci mezi lidmi nad rámec běžných denních konverzací. Naše speciální přání jsme nazvali Vibertines a doufáme, že si je lidé oblíbí a budou tak dál šířit lásku, která nemá hranice. Dokonce nabízíme i možnost poslat přání anonymně, pro ty, kteří svojí lásku prozatím tají. Pokud se k vám náš Vibertine dostane, neváhejte a také pošlete dál kousek lásky,” říká Zarena Kancheva, Marketing a PR Director ve společnosti Rakuten Viber pro region CEE.

Celý zážitek plný lásky začíná tak, že si uživatelé mohou udělat speciální valentýnský kvíz. Ten je pak vede k dalším možnostem. Mohou si vybrat, jestli chtějí lásku dávat nebo dostávat. Je dokonce možné vytvořit přání a zanechat je ve speciální schránce, kde si je mohou vyzvednout zcela neznámí lidé. Viber má také připravenou širokou nabídku dalších funkcí a nástrojů, samolepky, gify nebo videa ve tvaru srdce.

Viber věří, že během kampaně budou poslány miliony přání plných lásky. Bude také sledovat, jak aktivní jsou lidé v jednotlivých zemích a na konci kampaně oznámí, ve které zemi lidé rozdali uživatelé nejvíce lásky.
Rakuten Viber

O platformě Rakuten Viber


V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a užijte si nejlepší komunikační zážitek na světě!

Zajímají vás další informace o Rakuten Viber? Naleznete je zde v brand centru

Nejnovější informace o aplikaci Viber jsou pro vás vždy připraveny v oficiální komunitě Viber Czech Republic. Zde se dozvíte novinky o nástrojích v naší aplikace a můžete se také zúčastnit zajímavých anket.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !