Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rande naslepo! - Co Knor spojil, člověk nerozděluj

18. 03. 2010 | Televizní tipy

„Mně se líbí, že nemáš rád lidi, co neříkají pravdu do očí. Já taky nemám rád, když někdo šilhá,“ řekne jednomu z účastníků dalšího dílu nové zábavné seznamky Rande naslepo! moderátor a vtipálek Miloš Knor. A zároveň přizná, že by na rozdíl od básníka za trochu lásky kraj světa rozhodně nešel. Prý na to nemá kondičku. Adepti na rande jsou ale jiného názoru, a tak neváhali jet na námluvy stovky kilometrů. Vyplatí se jim cesta na tolik vytoužené rande?


Pro veselé seznamování bude tentokrát typický svérázný humor. Všechny tři dámy, které budou naslepo volit mezi dvěma muži, totiž pocházejí z Ostravy. Vyberou si Josefa, nebo Pavla?


Pavel má docela jasné požadavky – líbí se mu sportovně založené štíhlé brunetky a u žen nesnáší namyšlenost. Nejraději tráví čas se synem. Získá si svým rodinným založením srdce Lucie, Dany, nebo Květy? Druhý kandidát na seznámení je nesmělý kuchař Josef, kterého přitahují něžné ženy. Přiznává, že u lidí nejvíce nesnáší, když nedokážou říct pravdu do očí. Miloš Knor si to vyloží po svém – Josef zkrátka nemá rád šilhavost.


Pavlovi a Josefovi položí dámy zvídavé otázky. Která z nich se ke komu hodí? Tmavovláska Květa hledá samostatného muže, co se umí postarat o rodinu. Sama je zklamaná maminka na mateřské dovolené. Dokáže zapomenout a znovu se zamilovat? Další svobodnou dámou je opatrná Lucie se svými striktními názory. Podle ní je totiž v každém muži kousek žárlivce, závisláka nebo nedbalce o hygienu. Nevyděsí přítomné pány svou náročností? Do třetice se představí sympatická Dana. Má kladný vztah ke všem zvířatům kromě pavouků – těch se k smrti děsí. O svém volejbalovém koníčku tvrdí, že jde o tzv. hospodskou ligu. Jak pochopí tento výraz svérázný Miloš Knor?


V jednotlivých kolech účastníci i diváci uslyší odpovědi na otázky z každodenního života a dozví se také pikantnosti z ložnice. Která z dam je v posteli dravá a která by si dokázala představit skupinový sex?

A opravdu platí rčení: Co Knor spojil, člověk nerozděluj? Sledujte druhý díl zábavné seznamky již ve čtvrtek 18. 3. od 20.00 na Primě!

Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !