Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rande naslepo! - Naslepo se hledá nejlíp

8. 04. 2010 | Televizní tipy

„Ty ses sem přišla extrovertně nabídnout… tady je to vlastně takové peep show, akorát že jsi u toho oblečená.“ Ani v pátém díle seznamovací show nezastaví moderátora Miloše Knora rozpaky účastníků. Krotit i provokovat bude tentokrát 2 ženy a 3 muže. Dojde na jeho slova a budou závěrečné jiskřičky přeskakovat opravdu jen z plápolajícího krbu? Nebo rozpálí účastníky i něco jiného? Uvidíte už ve čtvrtek 8. dubna ve 20.00.


V seznamovací show s humornou nadsázkou se můžete těšit na boj tří mužů o jednu ze dvou dam. Zůstane pánům ve finále nakonec tmavovláska Andrea se zájmem o psychologii a slabostí pro muže s osobním kouzlem? Nebo je spíše zaujme půvabná blondýnka Klára s nedostatkem sebevědomí a s touhou po elegantním gentlemanovi?


Na druhé straně seznamovacího ringu zasedne do křesel rozmanitá směsice mužských povah. Najdeme tu internetového fandu Miloše, který hledá milou a spolehlivou partnerku, a hned dva hudební nadšence. Jedním je Jan, posluchač metalu, rocku i lidovky. Druhým Ivo, rockový kytarista, jehož přáním je najít krásnou a inteligentní ženu. Je to jen naivní sen, nebo splnitelný požadavek?

Jak se soutěžící vyrovnají se zvídavými otázkami ze života i z ložnice? Kolik dní by byli ochotni čekat na první sex s novou přítelkyní? A jaká je jejich vize ideálního rande?


Má pravdu Miloš Knor, když tvrdí, že je Rande naslepo vlastně peep show s oblečenými lidmi?


Jestli se opět Miloši Knorovi povede vytvořit zamilovaný pár, se nechte překvapit ve čtvrtek 8. dubna od 20.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
moderátor je vtipnej, a myslím si že by to klidně mohlo někomu vyjít, proč ne , lidi se seznámí i na inzerát a to je vlastně taky na slepo....
Obrázek uživatelky
profil
Taky si mslím, že z toh umělého seznámení moc nebude, ale televize má opět, co vysílat, vždyť je to poslední dobou bída a utpení.
Obrázek uživatelky
profil
Pořady tohoto typu se mi nelíbí,ale to víte,každému se nezavděčíš.Hlavně,aby byla sledovanost a trochu se zviditelnit,Smajlíkať to stojí,co to stojí.
Obrázek uživatelky
profil
občas na to kukám, moderátor je třída, soutěžící ujdou, ale jak kdySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
asi se na to mrknu...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles