Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řasenka jako nepostradatený pomocník

25. 10. 2010 | Trendy

Málokterá žena se narodila s krásnými dlouhými řasami. Uhrančivý pohled je neodolatelný a shodneme se na tom, že muže upoutá na první pohled. Jak však pomoci Vašemu kočičímu pohledu a uhrančivým očím, pokud nejste majitelkou dokonalých vějířků řas?


Většina žen má problémy především s délkou, objemem nebo barvou  řas. Na trhu existuje nepřeberné množství různých řasenek, které jsou vhodné dokonce i pro citlivé kukadla a zaměřují se na různé parametry. Existují i řasenky kombinované, které řasy posílí, nádherně nadzvednou, zvýrazní, přidají na objemu a v neposlední řadě prodlouží. Ovšem výběr řasenky, která bude vyhovovat zrovna Vaším očím je záležitostí individuální.


rasyKaždá žena má jiné požadavky a jinak kvalitní řasy. Proto bychom se měli držet rady – řasenka, která vyhovuje mé kamarádce, nemusí vyhovovat mě. A jelikož si většinou v drogériích řasenku nevyzkoušíme (většinou to ani nejde), je koupě nového kosmetického pomocníka vždy riskem. Je třeba si ale uvědomit, že ani předražená značková a na „první pohled“ kvalitní řasenka, nedokáže zázraky. Zde Vám přinášíme pár tipů, které dopomohou k dokonalosti i Vašich očí.


Rady a tipy:


Řasenku bychom měli nanášet na očištěné řasy. To je základ. Příliš dobrý výsledek nemůžeme očekávat ani po odlíčení mastným odličovadlem a následném nalíčení řasenkou. Vždycky bychom měli začínat líčením spodních řas, tahem od kořínků ke konečkům. Líčení horních řas by mělo začínat shora a teprve potom směřovat ke spodní straně. Pokud k nalíčení nestačí jedna vrstva řasenky, počkáme až zaschne a následně potom nanášíme vrstvy další.


Velkým pomocníkem při líčení je pohled do zrcátka směrem dolů. Pro „ostřílené“ Chytré ženy s pevnou rukou je vhodný následující tip: Pokud se Vám řasy během líčení slepí, oddělte je kartáčkem na řasy (z vlastní zkušenosti vím, že to příliš dobře nejde). Proto doporučuji řasy „pročesat“ párátkem nebo jehlou. Ale dávejte pozor, stačí jeden špatný pohyb a s uhrančivým pohledem se můžete rovnou rozloučit.


Druhy řasenek


nalicene-okoNa našem trhu existují různé druhy řasenek. Zaměříme se proto na některé z nich a popíšeme si jejich výhody i případné nevýhody.


Objem
Řada řasenek, které se zaměřují na objem, je vyráběna s větším a nestandardně zahnutým  kartáčkem. Ten umožňuje dokonalé natočení, a zvětšení objemu někdy až o 100%. Zásadní nevýhodou je časté slepování řas, způsobené nevhodným nanášením. Pokud jste si však svou rukou jistá, okouzlující pohled na sebe nenechá dlouho čekat.


Prodlužující řasenky
Tyto řasenky umí hotové zázraky. I majitelky méně výrazných a krátkých řas mohou vykouzlit sexy pohled, který zajišťuje obsahové složení prodlužující řasenky. Většina prodlužujících řasenek řasy nejen prodlouží, ale také krásně vytvaruje a dodá jim na svém objemu.


Voděodolné řasenky
Vhodné pro horké letní dny, do bazénu i do moře. Speciální složení řasenky Vám dovolí dovádět ve vlnách, aniž by Vaše nalíčení utrpělo. Jedno úskalí se však voděodolným řasenkám nevyhnulo – odlíčení vyžaduje poměrně více času.


Řasenka je zkrátka naším nepostradatelným pomocníkem!


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mnohé sposobujú nepríjemné štípanie očí
Obrázek uživatelky
profil
pro mě řasenka je zbytečná věc Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Používám různé značky.Prostě když dojde,koupím jinou.
Obrázek uživatelky
profil
voděodolné ráda nemám.....
Obrázek uživatelky
profil
používám bez ní bych ani nevyšla ven
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles