Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi

20. 05. 2014 | Kultura

Přes 50 zážitků na jednom místě, vstup zdarma

Závod odrážedel a koloběžek, velký dětský bazar, zásah hasičského člunu s vodním dělem, výtvarné a hudební dílny, cvičení s kočárky, vodní bitva, nábor malých kajakářů, ragbistů, fotbalistů, tenistů, baseballistů či hráčů kolové, zábavná cesta k třídění odpadu, parník do Zoo, spousta soutěží, skvělé festivalové menu a hlavně sobota plná zábavy – to vše vás čeká na prvním ročníku unikátního festivalu pro rodiny s dětmi Ratolest Fest.

„Ratolest Fest je součástí projektu Českého Olympijského Výboru – Česko Sportuje. Návštěvníky čeká víc než 50 interaktivních stanovišť tělovýchovných jednot, sportovních klubů, školek a organizací pracujících s malými i nejmenšími. Chceme děti také seznámit s menšinovými i olympijskými sporty, ale také stimulovat jejich estetické cítění v mnoha výtvarných, hudebních i pohybových dílnách. Cílem festivalu je to, aby malí po dni plném zážitků spokojeně usnuli a velcí načerpali inspiraci na aktivity pro děti prázdniny a pro další školní rok,“ říká pořadatel akce Matěj Špiroch.

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmiCo je na Ratolest Festu jinak?

V sobotu 24. května od 9 do 19 hodinna náplavce Rašínova nábřeží budete marně hledat připálené klobásy, alkohol nebo statické stánky, kde nezaujaté hostesky stráží firemní propisky. Ratolest Fest se kouká na svět dětskýma očima a chce si pořád hrát. Na každém z padesáti interaktivních stanovišť můžete něco nového vyzkoušet a zažít.

„Snad každá pražská rodina týden co týden už od středy přemýšlí: Kam o víkendu s dětmi? Ratolest Fest děláme, abychom na tuto otázku dali jasnou odpověď. Na jednom místě nabídneme rodinám bohatý a netradiční program i spoustu podnětů pro volný čas o prázdninách či školním roce. Osobně se těším třeba na ragby pro nejmenší v podání RC Tatra Smíchov nebo výtvarné dílny s výrobky z Obrázkového ostrova Lenky Procházkové.“ láká další z pořadatelů Luděk Valchář.

Na závažná témata s úsměvem

Program Ratolest Festu se odehrává na každém stanovišti. Už pro první ročník se podařilo dát dohromady velkou škálu sportovních, výtvarných a volnočasových aktivit spojených s životem pražských rodin. Formou her věnují prostor i závažnějším tématům od podpory dobročinných organizací přes třídění odpadu a recyklaci až po ústní hygienu nejen prvních zubů.

Zdroj, foto: Ratolest Fest


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi:

Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi
Ratolest Fest - Praha si užije nový festival pro rodiny s dětmi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !