Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reality show Podvádíš mě na Prima love

9. 01. 2013 | Televizní tipy
Nevěrní partneři se musejí mít na pozoru, aby je při činu nenachytala speciální detektivní agentura a neodhalila jejich prohřešky celému národu. I o tom je nová reality show Podvádíš mě, kterou můžete vidět nově na Prima Love.

Měli jste někdy podezření, že vás partner podvádí? Kontrolovali mu na mobilu podezřelé SMS nebo záznamy o hovorech? Možná jste si také prošli jeho facebookové přátele…  Reality show Podvádíš mě, kterou budete vídat pravidelně na Prima Love zachází mnohem dál. Nejdříve představí oběť a vysvětlí její situaci. Uvedou důvody, proč ona dáma či pán trpí úzkostí, že je jim drahá polovička nevěrná.

Reality show Podvádíš mě na Prima loveDo dění se zapojuje speciální detektivní agentura, která začne podezřelé sledovat 24 hodin denně. Používá i skryté kamery a snaží se přistihnout nevěrníky přímo při činu. Pokud je nachytá, ukáže oběti usvědčující důkazy. Na ní teď leží těžké břemeno – otázka, zda partnera konfrontovat. Pokud to udělá, většinou si vybere situaci, kdy je nevěrná bytost ve společnosti milenky nebo milence.

S celým štábem reality show Podvádíš mě vtrhne na scénu a požaduje vysvětlení. Akce vede k vášnivým hádkám a občas i pranicím, emoce jsou vyhrocené. Nakonec oběť buď partnerovi odpustí, nebo se vrátí domů se štábem. Pořad Podvádíš mě vymyslel Bobby Goldstein a ve Spojených státech se vysílá od roku 2000. Moderuje Joey Greco.

Moderátor reality show Podvádíš mě:


Joey Greco se narodil se v New Yorku, který ho vždy fascinoval. Od mládí studoval průniky různých kultur na Manhattanu a to, jak spolu lidé v tak přeplněném městě vycházejí. Vystudoval psychologii a už na škole kamarádům z baseballového týmu pomáhal s jejich vztahy. Aby se zlepšil v komunikaci, začal chodit na herecké kurzy.

Brzy se naskytla příležitost působit v televizi. V pořadu Podvádíš mě dokáže ideálně skloubit moderování s psychologickými znalostmi a pomoci lidem s  problémy. V roce 2003 tvrdil, že ho pobodal jeden z nevěrných manželů, ale asi šlo jen o reklamní tah.

Sledujte novou reality show Podvádíš mě
již ve středu 9.1. 2013 od 20:25 na Prima Love


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reality show Podvádíš mě na Prima love:

Reality show Podvádíš mě na Prima love
Reality show Podvádíš mě na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nechápu proč si někteří lidé hledají partnery či partnerky,když potom nakonec lezou za někým třetím?!Můj budoucí manžel je můj vysněný princ a v životě by mě nenapadlo,že bych ho podvedla.Za to jak se ke mě chová jako k princezně,s jakou láskou o mě pečuje a snesl by mi modré z nebe,tak si nedokážu představit,že bych mu tak zákeřně ublížila.Dala bych za něj život,kdyby bylo třeba.Ale přestože se říká: "NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY!",tak tady mohu s jistotou říci,že tothle bych mu nikdy neudělala.Je mi vším a moc ho miluju a vážím si ho.Závěem bych řekla asi toto.Jak každý žije svůj vlastní život,je pouze jeho věc.Ale přece se říká:"CO NECHCEŠ,ABY TI DĚLALI JINÍ,NEČIŇ TY JIM!"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles