Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reality show Zlatý holky na Prima love

3. 01. 2013 | Televizní tipy
Co se stane, když dvě extrémně bohaté dívky opustí hvězdné večírky, žhavá auta, elegantní šaty a rodinné bohatství a stráví pár dní mezi obyčejnými smrtelníky? Ve slavné reality show Zlatý holky, kterou uvede Prima Love vystupují Paris Hiltonová, dědička hotelového impéria, a Nicole Richieová, dcera muzikanta Lionela Richieho.

O reality show Zlatý holky, který uvede Prima Love:

Paris Hiltonová a její nejlepší kamarádka Nicole Richieová, rozmazlené blond princezničky z vyšší společnosti, si zkusí, jaké je žít mezi obyčejnými lidmi, kteří musejí tvrdě fyzicky pracovat. Okusí naprosto odlišný životní styl. Doma v Los Angeles mají všechno, na co si jen vzpomenou – nekonečné večírky, plné šatníky a peněz jako želez.

Reality show Zlatý holky na Prima loveNajednou se ocitnou v úplně jiném světě, navíc bez přístupu k mobilnímu telefonu a kreditním kartám. Zábavný pořad zachycuje jejich boj s realitou, kterou ještě nezažily. Obě se na měsíc přistěhují na rodinnou farmu v Altusu v Arkansasu. Učí se, jak plnit různé fyzické úkoly a nebát se ušpinit si ruce. Jenže nezvládnou naprosto nic. Zničí zásoby mléka, způsobí chaos v místní restauraci a zneužijí kreditní kartu svého zaměstnavatele.

V následné sérii se v růžovém náklaďáčku s přívěsem vydají na okružní výlet po Spojených státech. Chytají kraby, pracují na nudistické pláži, vyrábějí klobásy… Také se pohybují po východním pobřeží, kde zkoušejí stážovat u různých firem. Všude vyvolají naprostý chaos. Kontroverzní je scéna, kdy v pohřebním ústavu při vyndávání rakve vysypou lidský popel. (Podle producentů prý nebyl pravý.)

Ve čtvrté sérii reality show Zlatý holky vyzkouší něco zcela nového. Celá se odehrává v Los Angeles a připomíná pořad Výměna manželek. V každé epizodě se Paris a Nicole střídají jako „manželky“ v jiné rodině. Ta pak rozhodne, která z nich se osvědčila lépe. Navíc už mají k dispozici mobilní telefon a kreditní karty.

V reality show Zlatý holky účinkují:

Paris Hiltonová
Pravnučka Conrada Hiltona, zakladatele slavného hotelového řetězce, se narodila v roce 1981 v New Yorku. Je slavná hlavně svým kontroverzním životním stylem a zděděným bohatstvím, nikoli nějakým extrémním talentem. Jako teenagerka se věnovala modelingu a postupně se z ní stala celebrita, známá nejen z newyorských bulvárních časopisů. Zahrála si v několika filmech a před pořadem Zlatý holky ji „proslavil“ uniklý záznam sexuálních hrátek s  přítelem.

Mezi třetí a čtvrtou sérií se s Nicole rozhádala, časem se zase udobřily. V roce 2006 byla zatčena za jízdu v opilosti, policie jí zabavila řidičský průkaz a kromě pokuty dostala podmínku. Další rok ji chytli znovu a tentokrát musela na pětačtyřicet dní do vězení. Její herecká kariéra se postupně rozjela, objevila se ve filmech Dům voskových figurín, Repo: Genetická opera nebo Kráska a ošklivka a v seriálech Lovci duchů a Jmenuju se Earl.

Nazpívala album, napsala autobiografii a uvedla na trh úspěšnou kolekci parfémů, šperků a šatů. Také navrhuje oblečky pro domácí mazlíčky. Psy – zejména čivavy – totiž neskutečně miluje. Měla aféry s mnoha celebritami a v posledních letech je její život jeden drogový skandál za druhým.

Nicole Richieová
Americká návrhářka, herečka, spisovatelka a zpěvačka se narodila jako Reality show Zlatý holky na Prima loveNicole Camille Escovedová v roce 1981. Jejím biologickým otcem je hudebník, který po nějakou dobu hrál s Lionelem Richiem. Matka Karen byla asistentka své tety Sheily E., slavné bubenice. Ve třech letech dali rodiče Nicole na vychování Lionelu Richiemu a jeho manželce Brendě, protože se o ni nedokázali finančně postarat.

Lionel ji časem adoptoval, a když se po pár letech s manželkou rozváděli, plnili Nicole každičké přání. Sama říká, že měla víc volnosti, než bylo pro tak mladou dívku vhodné. Na škole se skamarádila s Paris Hiltonovou a v roce 2003 společně vystupovaly v reality show Zlatý holky, která je proslavila. Když se ke konci natáčení dostaly do problémů ohledně drog a řízení v opilosti, Nicole byla odsouzena na čtyři dny do vězení. Odseděla si však jen 89 minut. V roce 2005 herecky debutovala ve filmu Děti Ameriky a objevila se také v seriálech Odpočívej v pokoji nebo Chuck.

Napsala dvě knihy. Částečně autobiografický román The Truth About Diamonds a Priceless, příběh dívky, která přišla o všechno a musí zjistit, co je v životě opravdu důležité. Její styl oblékání se fanouškům zalíbil, stala se tváří několika módních kampaní a začala navrhovat vlastní kousky. Je vdaná za muzikanta Joela Maddena a mají dvě děti.

Reality show Zlatý holky uvidíte na Prima Love od 3.1. 2013 ve 21.50

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reality show Zlatý holky na Prima love:

Reality show Zlatý holky na Prima love
Reality show Zlatý holky na Prima love
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles